avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna ziua.pe scurt,trebuie sa platesc pensie alimentara din pensie de handicap neavand un serviciu.mama copilului meu este cu copilul in anglia si doresc sa ii trimit pensia dar........cine suporta costurile suplimentare? Eu nu doresc sa platesc bancii comision de trimitere.e vb de 52 lei pensie,nu e mult,pot trimite si mai mult dar.....cine suporta comisionul bancar? Daca trimit 52 lei la ea ajunge mai putini bani pt ca din aceiasi bani se opreste comision,iar cei de la banca au spus ca este cam 10 euro trimiterea,dar pot trimite 52 lei si sa platesc eu comisionul dar nu vreau sa platesc comisionul.inca 10 euro dau bancii,bani ce prefer sa ii dau cumva copilului nu bancii.in hotararea judecatoreasca scrie ca trebuie sa ii platesc 52 lei cat erea in romania,acum ca sa mutat in anglia cu copilul doresc sa ii trimit cat ma obligat instanta dar asta insemna sa mai dau alti bani si bancii si nu doresc acest lucru.daca trimit mai putin de 52lei pt ca trebuie sa achit comisionul,patesc ceva?oricum nu s-ar mai alege cu ceva daca mai platesc si comisionul din acei 52lei. Mentionez ca pt ea 52 lei este egal cu 0 ea castigand acolo 250 lire pe saptamana.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:44, 12 Iunie 2019
vb cu mama , poate ii deschideti cont in Romania si strangeti o suma pana vin ei in Romania si ii dati direct.
Daca trimiteti acolo, costurile cu trimiterea, va privesc pe dvs, nu ii puteti scade din pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentară.plătesc pensie pentru băiatul meu de 315 ... ciobanuclaudia ciobanuclaudia Pensie alimentară.Plătesc pensie pentru băiatul meu de 315 lei ,venitul meu lunar este de 375 indemnizație de handicap și doresc să întreb dacă mama a ... (vezi toată discuția)
Cum pot obține dovada veniturilor din anglia ale fostului soț? Îmi este necesară pentru a-l determina să plătească pensia de întreținere a minorului RoxyPity RoxyPity Cum pot obtine un act(din Anglia) cu salariul fostului meu sot ce lucreaza in Anglia ?Acest act imi este necesar pentru al determina sa plateasca cei 25% ... (vezi toată discuția)
Salut - costuri declaratie iesire din tara minor Dany.Alex Dany.Alex As vrea sa știu cât costa o procura pentru un copil minor în Anglia și unde as putea sa o fac . Mulțumesc! (vezi toată discuția)