avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Salut - costuri declaratie iesire din tara minor
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Salut - costuri declaratie iesire din tara minor

As vrea sa știu cât costa o procura pentru un copil minor în Anglia și unde as putea sa o fac . Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:31, 11 Decembrie 2016
Dacă este vorba despre o declarație dată de părinte pentru ieșirea din țară costurile diferă în funcție de notarul la care mergeți. În general o astfel de declarație costă în jur de 60 lei.
In cazul in care intrebati cat costa in UK o astfel de declaratie, la consulat este 52 de lire. Se poate da si la un notar de acolo dar trebuie sa aiba apostila de la Haga, iar in tara trebuie tradusa si legalizata la un notar roman.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere si pasaport alexandraciobotar alexandraciobotar buna ziua.am nascut anul acesta in italia,vreau sa merg luna asta in romania sa fac certificat de nastere si pasaport.as vrea sa stiu daca e nevoie de procura ... (vezi toată discuția)
Rugaminte - pasaport minor si calatorie in strainatate lienuta lienuta Ce formular trebuie completat in Romania la notar de catre parintele aflat in Romania ([prin care ii cere acordul celuilat parinte aflat in Franta]) de a iesi ... (vezi toată discuția)
Despre procuri pentru pasaport si iesire din tara minor Lacotiti Lacotiti Buna ziua asi dori sa stiu cum procedez pentru a face procura pentru ça mama sai poata face passeport fiului meu care ieste cu ia in romania si inca una care ... (vezi toată discuția)