avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Activitate Calinmack

Activitate Calinmack

Buna ziua! De curand am fost prins cu viteza mai mare decat trebuia si mi-a fost suspendat carnetul. Pe proces scrie ca este supendat pe 90 de zile insa doamna politist zicea ca de fapt sunt 4 luni deoarece sunt incepator. As dori sa depun contestatie, dar este destul acest motiv? Ideea este doar sa imi primeasca contestatia, nu sa isi si schimbe decizia intrucat as face acest lucru doar pentru a amana pedeapsa (este o perioada deosebita si am nevoie de carnet macar luna asta). Daca nu, ce motive ar fi bune pentru o contestatie de genul asta? Dupa cum ziceam, sunt vinovat si recunosc acest lucru, vreau doar o mica amanare.
Buna ziua! De curand mi a fost suspendat permisul si vreau sa fac contestatie. Pana vine decizia finala a contestatiei am dreptul de a conduce in continuare? Primesc vreun fel de adeverinta ca nu exista deocamdata o decizie finala sau cum se provedeaza?
Am luat o amenda in timp ce conduceam o masina pusa la dispozitie de firma la care lucrez. Intrebarea este: aceasta va fi trimisa si catre firma? Am fost oprit de radar si am primit deja amenda in mana dar va fi trimisa si la firma?