avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenzile vin pe firma?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenzile vin pe firma?

Am luat o amenda in timp ce conduceam o masina pusa la dispozitie de firma la care lucrez. Intrebarea este: aceasta va fi trimisa si catre firma? Am fost oprit de radar si am primit deja amenda in mana dar va fi trimisa si la firma?
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 01:31, 13 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ati fost identificat ca autor al infractiunii si platiti amenda intreprinderea nu va avea de ce sa primeasca o notificare de amenda.
Daca nu platiti amenda veti fi judeca, condamnat, executat si se va pune poprire, deci intreprindrea va afla ce si cum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Huligalism fara margini. mi-a facut masina praf ca nu mai vreau sa fiu cu el!!! cambra19 cambra19 Un nenorocit a aruncat cu o piatra in masina mea. Nu stiu cu ce forta a dat dar mi-a distrus capota. Poate pati ceva \\"inteligentul\\"? A aruncat si cu ... (vezi toată discuția)
Informare alcool volan mystyk2000 mystyk2000 Buna ziua. Prietenul meu are o condamnare cu amenda penala si anulare permis care s-a incheiat in decembrie 2015, urmand ca in decembrie 2016 sa obtina un nou ... (vezi toată discuția)
Prins conducand fara permis ku990 ku990 Am fost prins conducand fara permis, am fost eu si un prieten cu permis cand am fost oprit de politie . M-am inteles cat de cat bine cu politisti, m-au pus sa ... (vezi toată discuția)