avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Condus pe durata deciziei contestatiei
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Condus pe durata deciziei contestatiei

Buna ziua! De curand mi a fost suspendat permisul si vreau sa fac contestatie. Pana vine decizia finala a contestatiei am dreptul de a conduce in continuare? Primesc vreun fel de adeverinta ca nu exista deocamdata o decizie finala sau cum se provedeaza?
Cel mai recent răspuns: ForWhhy92 , utilizator 02:28, 3 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
da, puteți conduce.
Înregistrați contestația la Judecătorie, apoi solicitați un certificat de grefă. Dacă veți fi oprit in trafic, prezentat-o acel certificat.
Fără dovada de circulație Nu. Pana nu contesteza. Cu certificatul respectiv trebuie sa meargă la politie sa primească permisul înapoi pe perioda contestației.

Depsre conducere înainte contestare... Ar trebuit sa primească o dovada. Care specifica dacă are voie sa conducă X zile sau e fără drept de conducere.

Geanina DRIAN a scris:

Buna ziua,
da, puteți conduce.
Înregistrați contestația la Judecătorie, apoi solicitați un certificat de grefă. Dacă veți fi oprit in trafic, prezentat-o acel certificat.

Ultima modificare: Marți, 3 Septembrie 2019
ForWhhy92, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada de circulatie ContSters40598 ContSters40598 :coffee:Cat timp pot circula cu o dovada in cazul in care mi-a fost retinut permisul de conducere? Mentionez ca am contestat p-v de contraventie(am avut deja ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat Cristina Vasile Cristina Vasile Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza in situatia in care mi s-a suspendat permisul de conducere (pe nedrept), iar eu nu sunt de acord cu constatarea ... (vezi toată discuția)
Un mic ajutor, va rog: ridicare permis, certificat grefa, inceperea up AlexDragos AlexDragos Buna ziua. Problema mea este urmatoarea: Unui prieten i-a fost retinut permisul de conducere pentru o contraventie. Ulterior a facut contestatie, iar dupa ... (vezi toată discuția)