avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Activitate Oachi78

Activitate Oachi78

Răspuns la discuția Zile concediu neefectuat
Multumesc frumos!
Buna ziua,

Un salariat a intrat in concediu medical anul trecut in luna aprilie si anul acesta in octombrie 2019 a dorit incetarea contractului individual de munca.
Intrebarea este daca societatea trebuie sa-i plateasca atat zilele de concediu neefectuate din 2018 cat si cele neefectuate din 2019, avand in vedere ca acum concediul medical este stagiu de cotizare.

Va multumesc!
Răspuns la discuția Angajare Operator CNC
Operator CNC = Operator la masini-unelte cu comanda numerica. Utilajul in sine e un strung mai modern.
Asta vroiam sa aflu, daca trebuie o anumita diploma.
Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti daca pot incadra un salariat cu diploma de prelucrator prin aschiere ca operator CNC.
Imi cer scuze pentru alegerea categoriei in care am incadrat intrebarea, dar nu mai gasesc forumul cu dreptul muncii.

Va multumesc!
Răspuns la discuția Angajare gestionar
Deci, da, e nevoie de o calificare.
Multumesc frumos!
Buna ziua,

Pentru a angaja un gestionar, trebuie ca salariatul respectiv sa aiba un certificat de calificare in acest sens?

Va multumesc!
Răspuns la discuția European Business Number
Va multumesc foarte mult pentru raspunsul dvs!!
Buna ziua,

Cum se poate scapa de cei de la European Register of Commerce care trimit facturi dupa ce ne-au pacalit efectiv cu formularele lor?

Multumesc!
Răspuns la discuția European Business Number
Buna ziua.

Am luat tzeapa si am trimis datele firmei la ei. Evident, nu intentionam sa platim. Ne pot da in judecata si castiga?
Sau, cum putem scapa de ei?

Multumesc!
Buna ziua,

Daca firma este din Bucuresti si are un punct de lucru in Craiova, de ex, de la ce oficiu de registru al comertului se poate desfiinta punctul respectiv de lucru? De mentionat este ca s-a deschis chiar la institutia din Craiova. Se poate inchide tot de acolo?

Va multumesc anticipat pentru raspuns!