avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Activitate bibicarina

Activitate bibicarina

Și cum pot contesta suma,bănuiesc că în instanță,ei nu au aplicat nici legea aceea cu plafonarea dobanzii

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Trebuia contestata suma...
Altfel, plata.

Și cum pot sa o ajut sa nu ajungă să îi execute imobil că și așa acele IFN nu au aplicat legea aceea a plafonării

Suma debitului. Daca este peste 10000 de lei, se poate executa si un imobil.

Cum adică de venituri și alte sume,este pensionara

Se poate, depinde de sume si alte venituri.

Răspuns la discuția Bănci și ifn
Adică 100milioane bani vechi va referiți,multumesc

gi-jane2 a scris:

daca datoria depaseste 10 mii de lei, da, poate ramane fara casa.

Răspuns la discuția Bănci și ifn
Îmi cer scuze,mama are niste IFN mici neachitate,și probabil va veni executare pe numele ei,dar vreau să știu dacă îi oprește decât pensia ori îi scoate casa la vânzare,fiind propietara.

Dapix a scris:

Nu se ține cont că aveți de achitat o altă rată. Un singur creditor (IFN sau altul) va poate reține din venitul lunar net maxim 1/3, iar dacă sunt mai mulți creditori, atunci poprirea maximă este de 1/2.
Nu se va avea în vedere că mai plătiți și o altă rată de 1.900 lei.

Buna seara!
Dacă mă poate ajuta și pe mine cineva cu un sfat,mama a luat credite mici IFN,și pt că a întârziat doua luni ia venit poprire,vreau să știu dacă ea are credite IFN se poate sa îi pună casa în vânzare dacă este propietara
Buna ziua!cine mă poate ajuta cu un sfat,deoarece acum doua zile am fost concediata de la privat într-un mod ordinar și josnic.eu am un job principal într-un spital numai că acolo de anul trecut nu mai am salariu deoarece jumătate merge un c.a.r și jumătate la poprire și că sa nu mor de foame am găsit un post dispecer ambulante private,numai că dintre toate eu nu aveam experiență,eram patru una care doreau să o de-a afara și eu plus doua vechi,numai că a apărut și a cincea ,și ce să vezi acum doua zile in timp ce eram la munca am fost sunata sa mi se spună sa semnez demisia că legea nu permite sa angajeze dispecer fara diploma deși colegele nu aveau diplome.
După ce că plăteau extrem de puțin,nu plăteau nopțile am fost dată afară pe nedrept.vreau sa știu dacă este normal și legal și dacă pot face ceva.
Dar nu este ok sa muncesc și bineînțeles tot la fel de mult că la primul job și să nu primesc

Nu doar la primul job am funcția de bază,și acolo primesc tichetele in salariu,iar cel de al doilea job deși lucrez la fel că la primul nu primesc richete

Cornel Vasile a scris:

Pentru a beneficia de tichete de masă este necesar ca angajatul să aibă funcția de bază la respectivul angajator.

Buna seara
Cine mă poate ajuta sa îmi spună dacă eu la primul job am tichete mase băgate in salariu,cei de la al doilea job spun că de la ei nu mai pot primi tichete de masa.ceea ce nu mi se pare in regula acest lucru..pt că la primul job sunt băgați în salariu vreau să știu dacă este legală cei de la alxoileajob sa nu îmi de-a tichete