avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara! mama a luat credite mici IFN și pt că a ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara! mama a luat credite mici IFN și pt că a întârziat doua luni i-a venit poprire ...

Buna seara!
Dacă mă poate ajuta și pe mine cineva cu un sfat,mama a luat credite mici IFN,și pt că a întârziat doua luni ia venit poprire,vreau să știu dacă ea are credite IFN se poate sa îi pună casa în vânzare dacă este propietara
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate, depinde de sume si alte venituri.
Cum adică de venituri și alte sume,este pensionara

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Se poate, depinde de sume si alte venituri.

acest răspuns util
Suma debitului. Daca este peste 10000 de lei, se poate executa si un imobil.
Și cum pot sa o ajut sa nu ajungă să îi execute imobil că și așa acele IFN nu au aplicat legea aceea a plafonării

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Suma debitului. Daca este peste 10000 de lei, se poate executa si un imobil.

acest răspuns util
Trebuia contestata suma...
Altfel, plata.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! legea plafonarii dobânzilor la creditele acordate ... ivanovandrei ivanovandrei Buna ziua! Legea plafonarii dobânzilor la creditele acordate de IFN nr. 243/2024 are in vedere oare si creditele care au ajuns la executorul judecatoresc? ... (vezi toată discuția)
Executare silita prin poprire salariala camelyplace camelyplace Salut tuturor. Am o problema cu un IFN, pentru un credit de nevoi personale fara ipoteca. De un an de zile aveam infiintata poprire pe salariu, mi se retin ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! cum se formulează o. contestație la executare silită ... Gabriela 33 Gabriela 33 Buna ziua! Cum se formulează o. Contestație la executare silită și unde se face !? Mulțumesc frumos (vezi toată discuția)