avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara Cine mă poate ajuta sa îmi spună dacă ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara Cine mă poate ajuta sa îmi spună dacă eu la primul ...

Buna seara
Cine mă poate ajuta sa îmi spună dacă eu la primul job am tichete mase băgate in salariu,cei de la al doilea job spun că de la ei nu mai pot primi tichete de masa.ceea ce nu mi se pare in regula acest lucru..pt că la primul job sunt băgați în salariu vreau să știu dacă este legală cei de la alxoileajob sa nu îmi de-a tichete
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:13, 20 Noiembrie 2024
Pentru a beneficia de tichete de masă este necesar ca angajatul să aibă funcția de bază la respectivul angajator.
Nu doar la primul job am funcția de bază,și acolo primesc tichetele in salariu,iar cel de al doilea job deși lucrez la fel că la primul nu primesc richete

Cornel Vasile a scris:

Pentru a beneficia de tichete de masă este necesar ca angajatul să aibă funcția de bază la respectivul angajator.

Legea mentioneaza ca numai la locul de munca unde aveti functia de baza se primesc tichete de masa .. la restul, nu.
Dar nu este ok sa muncesc și bineînțeles tot la fel de mult că la primul job și să nu primesc

Ultima modificare: Miercuri, 20 Noiembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Este vorba de cadrul legal .. din 1998 exista aceasta prevedere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa iliada iliada spuneti-mi va rog,daca ai 2 job-uri,unul full-time si unul part-time se pot primi bonuri de masa de la ambele si in ce conditii.eu nu primesc de la niciunul.de ... (vezi toată discuția)
2 locuri de munca tichete de masa caataalin caataalin Buna ziua. Am si eu o intrebare. De curand m-am angajat la o societate cu program de 4 ore pe langa jobul cu norma intreaga pe care il am, la aceasta societate ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa de la doua locuri de munca Secole Secole Buna ziua, As dori sa stiu, in cazul in care lucrez in 2 locuri, cu regimuri diferite, daca se primesc bonuri de masa din ambele locuri. Momentan mi sa spus ... (vezi toată discuția)