avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Activitate montoya

Activitate montoya

Răspuns la discuția chirii apartamente
garantia este incasata,problema este ca trebuie sa dau la stat 120euro.
buna ziua,in urma cu 1 luna am cumparat 2 apartamente cu 1 camera,acum le-am inchiriat cu 200 euro fiecare,mi sa spus ca trebiue sa inregistrez contractele si sa platesc 30% la stat.nu mi se pare corect pentru ca eu am investit 100000 euro la care statul nu a contribuit cu nimic.as vrea sa i-mi spuneti cum as putea sa investesc in mod legal toti banii de pe chirii,pentru a nu avea nici un beneficiu.mentionez ca sunt persoana fizica.multumesc.
Răspuns la discuția marius leontiuc europlan frauda
cred ca ar trebuii sa depuneti o plangere penala
marius leontiuc frauda a fost arestat vineri.pt mai multe detalii:[ link extern ]
DOMNILOR AVOCATI CREDETI CA SE POTE ASA CEVA IN ROMANIA ,SA SCAPE ACEST INFRACTOR:
mariusleontiuc

Sunt acuzat de clienti ca i-am inselat cu o autorizatie falsa de construire prin care i-am determinat sa semneze antecontractele. Este o minciuna, pe toate caile m-am vaitat ca inca nu se da firmei PUD-ul.

1.Daca dosarul nu este sub comanda politica pe filiera BOC-Morar
- atunci se cauta probatoriul acuzatorilor, se cauta probe, se stabileste prejudiciul.
In acest moment DNA-ul nu are nici o competenta sa mai cerceteze cazul. ,,Prejudiciul" este cu mult sub 1.000.000 Euro. DNA a extins cercetarile asupra firmei, verifica evidenta contractelor. In mod normal dupa ce se expertizeaza grafoscopic rezilierile, ar fi un NUP sau o declinare de competenta.

2. Daca dosarul este sub comanda politica
- atunci se cauta greseli si infractiuni, indiferent de natura lor, chiar daca nu mai au legatura cu acuzatia. Acuzatia este ca as fi folosit un fals. Exista probe? nu. Exista martori fara nici un fel de legaturi implicite cu clientii? NU.
In acest moment au fost ridicate de la firma toate documentele. Daca este sub comanda politica, nu mai conteaza Legea Contractelor (care este in vigoare si nu a abolit-o nima), baietii vor cauta contabilitate,... greseli fiscale, orice numai sa il acuze pe Leontiuc Marius de ceva . In fond eu nu am nici o calitate contractuala, iar nemultumirea clientilor se judeca pe legea contractelor in Civil ori Comercial si nu in Penal.

Nu am facut nici un fals si nu am inselat nici un client, dimpotriva era sa iau si eu o farsa a unui cunoscut arhitect din Cluj pe care l-am platit sa obtina un Certificat de Urbanism si a adus un fals, noroc ca il verificasem ulterior si am depus pentru altele eu personal. Obiceiurile cu falsuri in acte sunt acolo la Cluj, nu la mine. Sunt curios cum va reactiona presa cand totul se incheie si urmeaza procese pentru calomnie. Le promit pe aceasta cale fratilor Soica, Siviu Manastire si lui Madalina Mocanu ca nu scapa de proces penal conform legii Calomniei si insultei.

Toate articolele de presa au avut scopul de a influenta justitia impotriva mea. Desi contractele sunt in contabilitatea firmei, eu trag raspundere. Desi totul este legal se prezinta ca o mare frauda, desi nimeni nu a emis sentinte impotriva mea personala presa spune ca am inselat, desi Emil Boc m-a numit ,,sectant imputit" si a emis un act ordinar de persecutie, este privit ca un brav primar, desi este dupa parerea mea cel mai corupt om din Romania la ora actuala.

Parerea mea cu DNA? nu e pe competenta penala problema Pasteur 10 iar acuzatile ce mi se aduc sunt mincinoase, au originea in dorinta de razbunare a clientului pe cineva deoarece nu s-a facut blocul, chiar daca si-au
si DNA-u scoate cercetari greoaie si mari, adica castanele fierbinti care trebuiau sa le scoata Parchetul. Si treaba se complica: Prejudiciu daca este sub 1.000.000 de iiiieeeeeuuuuurrrroooo nu e de competenta lor si trebuie sa-si decline competenta. Teoretic si Parchetu lu Parchetu facuta cercetari si s-a declinat competenta. Daca DNA isi declina competenta, pleaca dosarul la Bucuresti la Inalta Curte pentru stabilire de competenta. Cum prin contractele europlanilor scrie ca Timisoara e competenta, Bucurestiu va trimete la Parchetu lu Parchetu de la Timisoara. Numai ca o astfel de manevra dureaza, cam 3 anisori. Parchetu lui Timisoara ce face? va trebuie sa legifereze probele DNA, ca doar n-o sa mai faca si el cercetari, alte 4 luni, apoi analiza dosarului, alte 6 luni. Apoi trimite in judecata si dupa ce se judeca se afla rezultatul. Deci filmul asta dupa parerea mea mai dureaza vreo 6 ani si se va termina cu NUP pentru ca acele contracte sunt reziliate.

scuzati,dar acest escroc trebuie inchis.
vreau un raspuns
ACEST INDIVID ARE PESTE 50 DE PLANGERI PENALE,CREDETI CA O SA PUTEM RECUPERA BANI?
buna seara,in urma cu 2 ani am dat avans la un apartament in cluj napoca,acum acest individ a falsificat semnaturile tuturor clientilor:[ link extern ] .
Surse din cadrul Parchetului Curţii de Apel Cluj au declarat ieri, citate de Mediafax, cã dosarul a fost declinat cãtre DNA întrucât prejudiciul depãşeşte un milion de euro.
Potrivit surselor citate, începând cu anul 2004 societatea Europlan din Timişoara, prin reprezentantul acesteia, Marius Leontiuc, a pretins sume în avans cuprinse între câteva mii şi câteva zeci de mii de euro, reprezentând 30% din valoarea contractului pentru achiziţionarea unei locuinţe, astfel de sume fiind plãtite de aproape o sutã de persoane. Clienţii au început sã depunã plângeri la Poliţie încã din 2005, în condiţiile în care lucrãrile la imobil nu începuserã.

va rog sa ne spuneti tuturor clientilor ce mai trebuie facut?
Răspuns la discuția firma europlan
la apartament este platit 12000€ inca din 2006