avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... chirii apartamente
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

chirii apartamente

buna ziua,in urma cu 1 luna am cumparat 2 apartamente cu 1 camera,acum le-am inchiriat cu 200 euro fiecare,mi sa spus ca trebiue sa inregistrez contractele si sa platesc 30% la stat.nu mi se pare corect pentru ca eu am investit 100000 euro la care statul nu a contribuit cu nimic.as vrea sa i-mi spuneti cum as putea sa investesc in mod legal toti banii de pe chirii,pentru a nu avea nici un beneficiu.mentionez ca sunt persoana fizica.multumesc.
Cel mai recent răspuns: montoya , utilizator 17:01, 18 Ianuarie 2009
Cea mai buna solutie ar fi fost sa treci o suma modica in contract iar pentru siguranta ta unele clauze care sa-ti confere unele avantaje in evacuarea chiriasilor pentru neplata chiriei sau alte prejudicii cauzate.
garantia este incasata,problema este ca trebuie sa dau la stat 120euro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract inchiriere!!??? visan laura visan laura Buna seara, am sa trec direct la subiect : anul acesta am inchiriat ap. ( 18 aprilie) iar contractul la adm. Financiara cu data de 1 Mai, chiriasul de 10 zile ... (vezi toată discuția)
Evacuare chiriasi elyn elyn Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: Am inchiriat unei personae apartamentul si a expirat contractual de inchiriere, ... (vezi toată discuția)
Inchiriere garsoniera - ajutor anghelada anghelada Doresc sa inchiriez o garsoniera, modern mobilata si aranjata, cu utilitatia, acces internet, telefon, centrala etc... Intrebarile mele sunt: 1. atunci cand ... (vezi toată discuția)