avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere contract inchiriere!!???
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere contract inchiriere!!???

Buna seara, am sa trec direct la subiect : anul acesta am inchiriat ap. ( 18 aprilie) iar contractul la adm. Financiara cu data de 1 Mai, chiriasul de 10 zile tot amana sa vireze banii in cont , la intretinere este restant, cu lumina sunt sigura ce este in urma iar cu antena prin cablu " noroc" ca am primit SMS ca altfel.... Vreau sa stiu daca pot face ceva cu acest contract, si anume sa-l reziliez ( la 10 zile de neplata contractul se reziliez a) si/sau cum procedez ,chair nu stiu ce sa fac si IMO este teama pentru ce se va intampla Mai departe daca el tot intarzie si nu plateste in definitiv ( si ce se va intampla cu impozitul care trebiuie platit pana in dec .2012 cam 1400 Ron Mai am))..
Astept raspuns ........ Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: visan laura , utilizator 08:48, 24 Iulie 2012
Ce clauze contractuale ati introdus ? Este un contract cadru de la Administratia financiara ?
Puteti sa ii faceti o notificare scrisa, cu confirmare de primire, in care sa ii aduceti la cunostinta ca nu a respectat clauzele contractuale si ca este in intarziere cu plata utilitatilor si chiriei. Aveti garantie , aveti plata chiriei in avans? Daca aveti clauza ca in 10 zile de la neplata sa il evacuati, faceti-o. Singura conditie cara v-ar fi avantajat era sa aveti garantie si plata in avans a chiriei. Si eu am patit asa ceva, asa ca stiu care este sentimentul.
Contractul este inregistrat la adm. Financiara ( in contract redactat impreuna cu intermediarul ag. de imobiliare).
Da ,am garantie echivalentul unei chirii.
In contract zice : intarzierea la plata , ce depaseste 10 zile, de la data scadenta Duce la rezilierea contractului. Iar la obligatiile chiriasului : sa plateasca cheltuielile furnizate ( tv, enel, tel.)
Nu am o clauza care face referire la evacuare. ( este prima oara cand inchiriez).
Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez.?
Ce fel de notificare?






~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea unui contract de inchiriere spatiu comercial silvia1502 silvia1502 Buna ziua, puteti sa imi spuneti daca am un contract de inchiriere intre persoana fizica si persoana juridica inregistrat la administratia financiara,si care ... (vezi toată discuția)
Chiriașii nu au plătit chiria din luna mai miha12 miha12 Chiriași nu au plătit chiria din luna mai, contractul este valabil până în 31.12.20. Contractul este depus la anaf. În contract am scris ca rezilierea ... (vezi toată discuția)
Evacuarea si plata penalizarilor in cazul unui chirias rau platnic ddaannyy00 ddaannyy00 Buna ziua, Deoarece am tot avut probleme cu chiriasi rau platinici care amana plata chiriei de la o luna la alta si in final ajung sa plece si sa ma lase cu ... (vezi toată discuția)