Buna seara, am sa trec direct la subiect : anul acesta am inchiriat ap. ( 18 aprilie) iar contractul la adm. Financiara cu data de 1 Mai, chiriasul de 10 zile tot amana sa vireze banii in cont , la intretinere este restant, cu lumina sunt sigura ce este in urma iar cu antena prin cablu " noroc" ca am primit SMS ca altfel.... Vreau sa stiu daca pot face ceva cu acest contract, si anume sa-l reziliez ( la 10 zile de neplata contractul se reziliez a) si/sau cum procedez ,chair nu stiu ce sa fac si IMO este teama pentru ce se va intampla Mai departe daca el tot intarzie si nu plateste in definitiv ( si ce se va intampla cu impozitul care trebiuie platit pana in dec .2012 cam 1400 Ron Mai am))..
Astept raspuns ........ Va multumesc!
Ce clauze contractuale ati introdus ? Este un contract cadru de la Administratia financiara ?
Puteti sa ii faceti o notificare scrisa, cu confirmare de primire, in care sa ii aduceti la cunostinta ca nu a respectat clauzele contractuale si ca este in intarziere cu plata utilitatilor si chiriei. Aveti garantie , aveti plata chiriei in avans? Daca aveti clauza ca in 10 zile de la neplata sa il evacuati, faceti-o. Singura conditie cara v-ar fi avantajat era sa aveti garantie si plata in avans a chiriei. Si eu am patit asa ceva, asa ca stiu care este sentimentul.
Contractul este inregistrat la adm. Financiara ( in contract redactat impreuna cu intermediarul ag. de imobiliare).
Da ,am garantie echivalentul unei chirii.
In contract zice : intarzierea la plata , ce depaseste 10 zile, de la data scadenta Duce la rezilierea contractului. Iar la obligatiile chiriasului : sa plateasca cheltuielile furnizate ( tv, enel, tel.)
Nu am o clauza care face referire la evacuare. ( este prima oara cand inchiriez).
Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez.?
Ce fel de notificare?