avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... firma europlan
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

firma europlan

SF

--------------------------------------------------------------------------------

De recent s-a anuntat in Cluj-Napoca construirea unui bloc de locuinte de 10 etaje cu structura metalica, blocul Banat, pe strada Pasteur.

Firma de imobiliare prin care se vand apartamentele e Cristal Group.
De la ei am aflat ca firma de care apartine proiectul cladirii EuroPlan, iar arhitectul e un anume Marius Leontiuc.

Am cautat pe google atat informatii despre firma cat si despre arhitect si am gasit:

Pagina lui: [ link extern ] /

Articol in Buna Ziua Ardeal despre el: [ link extern ] /

Aruncati o privire pe pagina principala si o sa vedeti o gramada de lucruri dubioase. Ce arhitect isi face reclama cu sintagma "preot Arhitect" si "printul naiului din Banat" ?

De asemenea, el este seful companiei EuroPlan. Nu am gasit informatii despre EuroPlan nici in pagini aurii, iar site-ul companiei e acelasi site ca si site-ul arhitectului.

2 comentarii de pe Buna Ziua Ardeal, in legatura cu articolul

Quote:
Inainte de a publica un articol facand publicitate unui fals v-as sugera investigarea si substantierea unora din afirmatiile facute. Singurul scop al acestui articol e pentru a fi folosit ca o unealta in escrocarea unor oameni de buna credinta, va garnantez ca veti avea o serie de articole picante daca veti lua urma acestui infractor.

Quote:
Un articol slab, un tip incoerent caruia din cate imi dau seama, ii place sa se creada salvatorul lumii si un ziar care e gata sa accepte bani pentru a publica articole de 2 lei.

Ce credeti, este frauda ? Presupun ca compania totusi a semnat contract cu firma de imobiliare, cum se poate ?

04-02-2006, 17:23 #2
Bisti

Asta se intampla in 2006,inca nu sa facut nimic,ce ar trebui facut cu aceasta firma care vinde in continuare iluzii fara sa-i pese la nimeni?
Cel mai recent răspuns: Stirbu Mihai , utilizator 19:28, 20 Aprilie 2008
Domnule, cel mai bine a fi cercetati daca intr-adevar este arhitect, daca actele cladirii sunt in ordine, dar mai intai trebuie sa fiti interesat, respectiv sa va aflati in cursul negocierii cumpararii unui apartament in blocul respectiv.

Altfel, vorbe in vant...
montoya a scris:

SF

--------------------------------------------------------------------------------

De recent s-a anuntat in Cluj-Napoca construirea unui bloc de locuinte de 10 etaje cu structura metalica, blocul Banat, pe strada Pasteur.

Firma de imobiliare prin care se vand apartamentele e Cristal Group.
De la ei am aflat ca firma de care apartine proiectul cladirii EuroPlan, iar arhitectul e un anume Marius Leontiuc.

Am cautat pe google atat informatii despre firma cat si despre arhitect si am gasit:

Pagina lui: [ link extern ] /

Articol in Buna Ziua Ardeal despre el: [ link extern ] /

Aruncati o privire pe pagina principala si o sa vedeti o gramada de lucruri dubioase. Ce arhitect isi face reclama cu sintagma "preot Arhitect" si "printul naiului din Banat" ?

De asemenea, el este seful companiei EuroPlan. Nu am gasit informatii despre EuroPlan nici in pagini aurii, iar site-ul companiei e acelasi site ca si site-ul arhitectului.

2 comentarii de pe Buna Ziua Ardeal, in legatura cu articolul

Quote:
Inainte de a publica un articol facand publicitate unui fals v-as sugera investigarea si substantierea unora din afirmatiile facute. Singurul scop al acestui articol e pentru a fi folosit ca o unealta in escrocarea unor oameni de buna credinta, va garnantez ca veti avea o serie de articole picante daca veti lua urma acestui infractor.

Quote:
Un articol slab, un tip incoerent caruia din cate imi dau seama, ii place sa se creada salvatorul lumii si un ziar care e gata sa accepte bani pentru a publica articole de 2 lei.

Ce credeti, este frauda ? Presupun ca compania totusi a semnat contract cu firma de imobiliare, cum se poate ?

04-02-2006, 17:23 #2
Bisti

Asta se intampla in 2006,inca nu sa facut nimic,ce ar trebui facut cu aceasta firma care vinde in continuare iluzii fara sa-i pese la nimeni?
Aceasta firma se obliga sa termine apartamentele la 01-06-2007,dar nici pana acum nu au inceput lucrarile si nu vor sa returneze dublul avansului conform contractelor,acum au inventat o anexa pe care sustin ca au semnato clientii ,prin care se pot prelungi termenele pana in 2010.
la apartament este platit 12000€ inca din 2006
Aceasta nu este o problema de drept penal, ci o problema contractuala intre Cristal Grup si EuroPlan. Prin urmare, daca firma de imobiliare a semnat contractul cu EuroPlan "ca primarul", adica cu ochii inchisi, este problema lor. Ar fi interesant de vazut acel contract. Apoi, fata de clientii - persoane fizice cumparatori de buna credinta a acestor "viitoare apartamente" este raspunzatoare firma de imobiliare Cristal Grup, ca doar ea le vinde. Nu? Astfel, daca termenele s-au depasit, aveti actiune impotriva Cristal Grup, puteti chema firma constructoare in raspundere civila (dar asta numai in calitate de client, cum spunea si colegul nostru) si cel putin aveti speranta sa va recuperati banii, pentru ca, banuiesc ca daca termenele s-au prelungit pana in 2010 si preturile se vor majora corespunzator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate intelectuala - website $icah $icah Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o lamurire. Doresc sa postez pe un site informatii cu privire la produsele si/sau serviciile unei/unor companii, ... (vezi toată discuția)
Marius leontiuc europlan frauda montoya montoya buna seara,in urma cu 2 ani am dat avans la un apartament in cluj napoca,acum acest individ a falsificat semnaturile tuturor ... (vezi toată discuția)
Privilegiu imobiliar al asociatiei asupra unui apartament detinut de o companie in insolventa talexi talexi Buna ziua, In blocul in care locuiesc avem ca restantieri la intretinere cateva apartamente care apartin unei companii aflate in insolventa si as vrea sa ... (vezi toată discuția)