montoya a scris:
SF
--------------------------------------------------------------------------------
De recent s-a anuntat in Cluj-Napoca construirea unui bloc de locuinte de 10 etaje cu structura metalica, blocul Banat, pe strada Pasteur.
Firma de imobiliare prin care se vand apartamentele e Cristal Group.
De la ei am aflat ca firma de care apartine proiectul cladirii EuroPlan, iar arhitectul e un anume Marius Leontiuc.
Am cautat pe google atat informatii despre firma cat si despre arhitect si am gasit:
Pagina lui:
[ link extern ] /
Articol in Buna Ziua Ardeal despre el:
[ link extern ] /
Aruncati o privire pe pagina principala si o sa vedeti o gramada de lucruri dubioase. Ce arhitect isi face reclama cu sintagma "preot Arhitect" si "printul naiului din Banat" ?
De asemenea, el este seful companiei EuroPlan. Nu am gasit informatii despre EuroPlan nici in pagini aurii, iar site-ul companiei e acelasi site ca si site-ul arhitectului.
2 comentarii de pe Buna Ziua Ardeal, in legatura cu articolul
Quote:
Inainte de a publica un articol facand publicitate unui fals v-as sugera investigarea si substantierea unora din afirmatiile facute. Singurul scop al acestui articol e pentru a fi folosit ca o unealta in escrocarea unor oameni de buna credinta, va garnantez ca veti avea o serie de articole picante daca veti lua urma acestui infractor.
Quote:
Un articol slab, un tip incoerent caruia din cate imi dau seama, ii place sa se creada salvatorul lumii si un ziar care e gata sa accepte bani pentru a publica articole de 2 lei.
Ce credeti, este frauda ? Presupun ca compania totusi a semnat contract cu firma de imobiliare, cum se poate ?
04-02-2006, 17:23 #2
Bisti
Asta se intampla in 2006,inca nu sa facut nimic,ce ar trebui facut cu aceasta firma care vinde in continuare iluzii fara sa-i pese la nimeni?
Aceasta firma se obliga sa termine apartamentele la 01-06-2007,dar nici pana acum nu au inceput lucrarile si nu vor sa returneze dublul avansului conform contractelor,acum au inventat o anexa pe care sustin ca au semnato clientii ,prin care se pot prelungi termenele pana in 2010.