avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Activitate Ioana On

Activitate Ioana On

Cum se procedează în cazul în care doresc sa dau din nou de permis în cazul unui dosar penal? Munca în folosul comunității am executat-o, ședințele la psiholog de asemenea. De la probațiune mi s-au spus că pot da de permis după un an ( a trecut anul ). Am scos copia legalizată a sentinței, ce fac de acum înainte ?
Discuție Penal
Cum se procedează în cazul în care doresc sa dau din nou de permis în cazul unui dosar penal? Munca în folosul comunității am executat-o, ședințele la psiholog de asemenea. De la probațiune mi s-au spus că pot da de permis după un an ( a trecut anul ). Am scos copia legalizată a sentinței, ce fac de acum înainte ?
Răspuns la discuția Penal
Și cum procedez ?
Discuție Penal
Cum se procedează în cazul în care trebuie sa scot de la tribunal o copie de la sentința finală pentru obținerea permisului de conducere ?
Am terminat perioada de supraveghere dar citisem că la 1 an de la sentința pot sa îmi fac dosarul pentru permis ...de aceea am întrebat de condiții.
La data de 28.05.2019 am fost condamnat în baza art. 336 alin. 1C.pen la o pedeapsă de un an și 4 luni de închisoare. In baza art. 91 C.pen s-a dispus suspendarea exercitării pedepsei închisorii aplicate sub supraveghere pe durata unui termen de 2 ani.
După cât timp de la pronunțarea sentinței și în ce condiții as putea sa obțin permisul de conducere ?