avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Penal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Penal

Cum se procedează în cazul în care trebuie sa scot de la tribunal o copie de la sentința finală pentru obținerea permisului de conducere ?
Solicitati legalizarea hotararii.
Și cum procedez ?
Vedeti pe portal informatiile la instanta unde doriti sa legalizati.
De ex:
[ link extern ]
O cerere tip se găsește de regula la arhiva instanței la care trebuie sa adăugați o taxa de timbru judiciar plătită la SPIT in valoare de5 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum fac sa obtin sentinta definitiva in original costincoman costincoman Buna ziua, Au trecut 12 luni de cand am fost condamnat definitiv. Cum fac sa obtin sentinta definitiva in original sau se elibereaza doar copii ... (vezi toată discuția)
Legalizare sentinta divort csllngy csllngy Buna ziua. Divortul meu s-a pronuntat pe 8 decembrie 2010. Au trecut si cele 30 zile pt recurs. Acum vreau sa legalizez sentinta ( stampila definitiva si ... (vezi toată discuția)
Termen predare carnet dupa pronuntarea sentintei ContSters275732 ContSters275732 am contestat un proces verbal de contraventie la legea circulatiei,iar instanta a respins plingerea ca fiind neintemeiata cu drept de recurs in 15 zile,eu nu ... (vezi toată discuția)