Exista undeva in lege mentiunea ca un contract pe drepturi de autor (cesiune drepturi de imagine) NU poate fi incheiat pe valoare 0?
Context: urmeaza sa inchei cu o persoana fizica un contract de cesiune de drepturi de imagine si as vrea sa stiu daca este posibila incheierea lui pe valoare 0. Persoana in cauza va fi platita pe SRL-ul ei de catre o alta firma decat a mea, cu mine trebuie sa incheie doar cesiunea drepturilor, de aceea as vrea sa stiu daca se poate incheia pe 0 sau e obligatoriu ca cesiunea sa se faca contra-cost.
Sunt in pregatire cu un film artistic, pentru care trebuie sa aduc in tara un membru al echipei. Cum si ce ar trebui sa fac ca sa pot deconta cheltuiala cu biletele de avion dus-intors? Mentionez ca persoana nu e angajata la firma mea, are contract pe drepturi de autor. Multumesc!
Asa cum, la infiintarea unui SRL, se pot pune intrebari despre infiintare (acte, documente, taxe etc) la ONRC, intrebarea este daca exista o institutie similara care imi poate da raspunsuri despre infiintarea unei asociatii. Am sunat la Registrul Asociatiilor si Fundatiilor si mi s-a spus ca nu am unde sa merg sau sa sun sa intreb. Multumesc!