Intrebare : este o platforma anume sau unde anume se poate face aceasta verificare , multumesc anticipat !
Aceasta facilitate se acorda si celor ce depasesc salariul minim ?
Buna ziua , am nevoie de ajutorul vostru pentru a putea intelege urmatoarea situatie , sunt proprietar de 35 de ani pe terenul unde a fost construita casa unde am copilarit , detin titlu de proprietate pe curte si gradina dupa moartea parintilor titlu eliberat de primarie , intre timp m-am casatorit iar de mai bn de 30 de ani casa si terenul este folosit de sora mea care acum vrea sa treaca in proprietate casa si gradina pe numele fiui ei , eu nu sunt de acord datorita faptului ca s-au purtat urat in ultima perioada , iar acum am inteles ca m-au actionat in instanta pentru a putea deveni proprietar fiul acesteia , tin sa mentionez ca titlul de proprietate este la ei , l-am dat ptr ca dorea sa se intereseze ce este de facut ptr a obtine drepr de proprietate pe casa parinteasca iar eu momentab am cateva copii ale titlului , casa este pe numele parintilor care au murit in anii 1988 si acum doreste dezbatere de succesiune motiv ptr care i-am dat titlul , de curand m-a sunat si mi-a zis ca fiul ei a devenit proprietar pe casa , si ca m-a actionat in instanta ca sa poata sa obtina si curtea si gradina , vreau sa inteleg cum a putut face acest act de proprietate pe casa fiului ei in conditiile in care eu nu am fost chemat nicaieri ? nu trebuia sa se imparta casa din moment ce sunem
mostenitori am2 , ce se v-a intampla mai departe cu terenul si curtea ? pot sa refuz sa ma prezint la tribunal ? risc sa pierd curtea si gradina pe care sunt proprietar daca nu ma prezint ? ce este de facut ? multumesc anticipat
Buna ziua , sotia mea a inceput de 2 luni de zile sa lucreze in Romania pentru prima data in ultimii 2 ani , insa de mai bn de o luna este in somaj tehnic si intrebarea mea ar fi urmatoarea , se considera ca stagiu de cotizare aceasta perioada de somaj tehnic la cele 12 luni necesare pentru acordarea CCC ? Daca da , indemnizatia v-a fii mai mica datorita venitului de 75% pe perioada somajului tehnic ? va multumesc de ajutor !
12 luni de venituri se fac in aceeasi luna in care ar trebui sa se nasca copilul . la jumatatea lunii iunie 2019 m-am angajat pentru prima data in Ro , iar copilul se va naste cam tot la jumatatea lunii iunie 2020 ,
Buna ziua . Care sunt conditiile de acordare a concediului de crestere a copilului pentru tatici , Sotia nu a lucrat in ulitimele 12 luni insa eu am 12 luni neintrerupte , as dori sa primesc indemnizatia de crestere dar totodata as vrea sa ma intorc si la munca , cat anume trebuie sa stau acasa ?
Se mai mareste salariul minim pe economie in octombrie sau a fost amanata majorarea ?
Dupa 4 ani de facultate la zi si 2 ani de master tot la zi , cat anume v-oi avea adaugat ca ani de vechime ?
O mama care a nascut 3 copiii iar unul a decedat la varsta de 14 ani neimplinind varsta de 16 ani necesara pentru a i se scadea 6 ani de cotizare , mai beneficiazade reducerea acestor 6 ani daca a survenit decesul unuiw dintre copii ?