avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de crestere a copilului

Buna ziua , sotia mea a inceput de 2 luni de zile sa lucreze in Romania pentru prima data in ultimii 2 ani , insa de mai bn de o luna este in somaj tehnic si intrebarea mea ar fi urmatoarea , se considera ca stagiu de cotizare aceasta perioada de somaj tehnic la cele 12 luni necesare pentru acordarea CCC ? Daca da , indemnizatia v-a fii mai mica datorita venitului de 75% pe perioada somajului tehnic ? va multumesc de ajutor !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:53, 6 Mai 2020
Da, perioada de somaj tehnic intra in calculul celor 12 luni necesare pentru acordarea CCC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa concediu crestere copil aurelian_c aurelian_c Buna ziua, Sotia mea terminat concediu de crestere a copilului pe data de 28-12-2012 si ne intrebam daca poate beneficia de somaj. A fost angajata cu ... (vezi toată discuția)
Cat am dreptul la somaj? Adyna2010 Adyna2010 Buna, As dori sa stiu daca am dreptul la somaj,ce suma si pe ce perioada,avand in vedere ca sunt angajata din 2004,ultimi 2 ani fiind de concediu de ... (vezi toată discuția)
Concediu pre si postnatal si firma inchisa fulgisordenea fulgisordenea buna ziua, la31 iulie se va inchide firma unde lucrez si atunci voi avea 5 luni de sarcina. cum trebuie sa procedez sa pot sa iau si eu indemnizatia pentru ... (vezi toată discuția)