Bună! Am picat de 2 ori sala pentru permisul de conducere. M-am reprogramat acum, însă am gasit loc pe 24 august, adică sâmbătă, la ora 13 22.
Cei de la ghișeu au program doar până la ora 12 30. Cum voi proceda ? Am incercat sa sun la ei, sa ii întreb dacă se va prelungi programul, însă nu răspunde nimeni.
Tatal meu a fost dat in judecata de fata lui din prima casatorie care are 20 de ani. Fata vrea sa i plateasca tatal meu pensia de intretinere pana implineste 26 de ani. Tatal meu nu este angajat. Si mai are 2 copii cu femeia casatorit in prezent, ambii minori. Cat v a plati pensia de intretinere ? Imi puteti spune exact, va rog?
Tatal meu are o fata din prima casatorie. A platit pensia alimentara pana la 18 ani. Fata are in prezent 20 de ani si este la facultate in Italia. L-a dat pe tatal meu in judecata acum sa ii plateasca pensia pana la 26 de ani. Daca ea l a dat tocmai acum in judecata, si nu l a dat cand a implinit 18 ani, tatal meu v a plati pensia alimentara si pe ultimii doi ani? Mentionez ca tatal meu nu are loc de munca.
Daca tatal meu i a platit pensia alimmentara fetei lui vitrege pana la varsta de 18 ani, iar mama fetei vrea sa il dea inca o data in judecata, se poate? Adica fata a terminat liceul, si acum face niste cursuri. Si are 20 de ani in momentul de fata. Mai e posibil sa platesaca pensia alimentara in continuare?