avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 267 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Examen auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Examen auto

Bună! Am picat de 2 ori sala pentru permisul de conducere. M-am reprogramat acum, însă am gasit loc pe 24 august, adică sâmbătă, la ora 13 22.
Cei de la ghișeu au program doar până la ora 12 30. Cum voi proceda ? Am incercat sa sun la ei, sa ii întreb dacă se va prelungi programul, însă nu răspunde nimeni.
Cel mai recent răspuns: Daniel Vidoe , Consultant asigurari 23:17, 28 August 2019

Ramona Costen a scris:

Bună! Am picat de 2 ori sala pentru permisul de conducere. M-am reprogramat acum, însă am gasit loc pe 24 august, adică sâmbătă, la ora 13 22.
Cei de la ghișeu au program doar până la ora 12 30. Cum voi proceda ? Am incercat sa sun la ei, sa ii întreb dacă se va prelungi programul, însă nu răspunde nimeni.

Cum ați rezolvat?
Ultima modificare: Miercuri, 28 August 2019
Daniel Vidoe, Consultant asigurari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis auto viodascalu79 viodascalu79 Am avut permisul suspendat pentru 30 de zile , care suspendare expira azi la ora 24. Ce se intampla daca maine condu si nu am permisul la mine , sambata ... (vezi toată discuția)
Zi libera legala lumifatu lumifatu se mai acorda ziua libera de 15 august daca a picat in timpul concediului medical? si cum se face plata, avand in vedere ca ziua de 15 august este prevazuta si ... (vezi toată discuția)
Restituire permis in weekend ic3man ic3man Am avut permisul suspendat 30 de zile, suspendare care expira astazi. Intrebarea mea este: pot sa conduc in acest weekend avand in vedere ca politia nu mi-a ... (vezi toată discuția)