avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis auto

Am avut permisul suspendat pentru 30 de zile , care suspendare expira azi la ora 24. Ce se intampla daca maine condu si nu am permisul la mine , sambata nefiind program la politia rutiera?
Cel mai recent răspuns: sebistaicu , utilizator 21:32, 7 Mai 2010
Nimic. Vi s-a suspendat permisul nu dreptul de a conduce.
Deci daca maine condu si sunt oprit de cei de la rutiera, neavand permisul la mine , sunt amendat pt. ca nu am actele la mine, neconsiderandu-se conducere fara permis?
A fost nevoie sa dati sala ( 13 din 15 ) ?
Nu am dat sala. 30 ce zile pentru neacordare de prioritata la pietoni. mulumesc !
In hg 1391 este prevazuta obligativitatea sustinerii unui examen teoretic indiferent de numarul de zile de suspendare . Din cate stiu art. 219 nu a fost inlocuit . Sfatul meu este sa aveti rabdare pana luni dimineata pentru a nu avea surprize. As avea rugamintea sa-mi confirmati ca nu este necesar sau nu test grila si la ce judet se intampla ? Va multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permisul suspendat, mai pot face ceva? radu_bz radu_bz Acum cateva zile eram in interesectia de la cora miltari .Semaforul era verde, am semnalizat stanga ,am intrat in intersectie, am acordat prioritate de ... (vezi toată discuția)
Politist zelos; neacordare de prioritate pieton; contestare proces verbal clara albulescu clara albulescu Buna ziua, In timp ce conduceam masina personala, apropiindu-ma de o trecere de pietoni nesemaforizata, nu vad nici un pieton angajat in traversare. In ... (vezi toată discuția)
Obligativitate sustinere test de verificare a cunoașterii regulilor de circulație safety safety Buna ziua Pentru neacordarea prioritatii de trecere a unui pieton la o trecere de pietoni, cf art 100 alin (3) lit b) din OUG 195/2002 republicata privind ... (vezi toată discuția)