avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de intretinere

Tatal meu are o fata din prima casatorie. A platit pensia alimentara pana la 18 ani. Fata are in prezent 20 de ani si este la facultate in Italia. L-a dat pe tatal meu in judecata acum sa ii plateasca pensia pana la 26 de ani. Daca ea l a dat tocmai acum in judecata, si nu l a dat cand a implinit 18 ani, tatal meu v a plati pensia alimentara si pe ultimii doi ani? Mentionez ca tatal meu nu are loc de munca.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:24, 11 Iulie 2019
Nu, ci de la data cand l-a actionat in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara eduard08 eduard08 buna ziua sotul meu are o fata care acum are 20 de ani .i-am platit pensie alimentara pana a terminat liceul .nu s-a dus la facultate dupa ce a ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara neplatita MarinAdrianaIonela94 MarinAdrianaIonela94 Buna seara, Am 22 de ani si parintii mei sunt despartiti de cand eu aveam cateva luni. Eu sunt trecuta pe numele tatalui mei,el si mama fiind necasatoriti, ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie alimentara copil minor bucurluminita bucurluminita Am un copil de 17 ani, rezultat in urma casatoriei si recunoscut de tatal lui, am divortat de fostul sot cand copilul avea 2 ani.S-a fixat apoi suma ce ... (vezi toată discuția)