avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Activitate Piticul74

Activitate Piticul74

Buna seara. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o intrebare. Sotia a bagat divort in luna feb 2019 si am fost de acord. Am fost casatoriti timp de 18 ani si avem o fetita in varsta de 18 ani. Eu platesc pensie conform legii prin proprire de la locul de munca...lucrez in M.Ap.N. Locuinta unde am locuit impreuna in acesti ani este a parintiilor mei, eu locuiesc incontinuare in ia. In momentul plecarii sotia nu a avut pretentii la absolut nimic, lund decat strictul necesar. Intrebarea mea este...acum dupa 11 luni vine cu pretentia sa o despagubesc sau sa ia mobila,electrice si electrocasnice...mai are dreptul la asa ceva? Va multumesc frumos si astept si eu un raspuns.
Buna ziua. Soacra mea a fost casatorita mai mult de 15 ani avand 3 copii acestia sunt toti majori acum. Sotul ei a decedat din cauza unei boli iar ia sa recasatorit timp de 3 ani legal iar si acesta din urma a decedat. Ia are varsta de 59 de ani si nu a lucrat niciodata din cauza unui handicap la vedere. Intreb poate beneficia de o pensie? Am mai pus intrebarea si am primit un raspuns si ma redirectionat pe un site si nu am fost lamurit, nu explica nimic acolo. Va multumesc.
Buna seara. Am o intrebare va rog...dc soacra mea sa recasatorit dupa decesul sotului care era pensionar mai poate beneficia de pensie dupa urma lui?avand in vedere ca a avut 3 copii cu el....cu cel actual care si acesta a decedat dar nu era pensionar a fost casatorita timp de 3 ani. Ia nu a avut deloc serviciu fiind casnica. Mai beneficiaeaza de pensie dupa primul sot? Va multumesc.