avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Legea pensiilor cu mamele cu 3 copii.
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Legea pensiilor cu mamele cu 3 copii.

Buna ziua. Soacra mea a fost casatorita mai mult de 15 ani avand 3 copii acestia sunt toti majori acum. Sotul ei a decedat din cauza unei boli iar ia sa recasatorit timp de 3 ani legal iar si acesta din urma a decedat. Ia are varsta de 59 de ani si nu a lucrat niciodata din cauza unui handicap la vedere. Intreb poate beneficia de o pensie? Am mai pus intrebarea si am primit un raspuns si ma redirectionat pe un site si nu am fost lamurit, nu explica nimic acolo. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 10:46, 3 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ați primit răspuns aici:
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Faptul că are trei copii nu contează în cazul dânsei nici după intrarea în vigoare, în septembrie 2021, a noii legi a pensiilor, pentru că nu a lucrat niciodată.

Vă rog să nu mai deschideți topicuri cu acest subiect. Dacă mai aveți întrebări, continuați discuția accesând link-ul de mai sus.
Mulțumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 August 2019
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă am lucrat pe 20 iunie 2021, (duminica), beneficiez de zi ... Maximus70 Maximus70 Dacă am lucrat pe 20 iunie 2021, (duminica), Beneficiez de zi libera? (vezi toată discuția)
Drept bun anterior succesiunii bobu_elena bobu_elena Soacra mea are in proprietate împreună cu socrul meu o garsoniera. Ei au 2 băieți. Socrul meu a decedat acum 2 ani și succesiunea nu a fost deschisa și ... (vezi toată discuția)
Ma scuzați, vam întrebat dacă ma căsătoresc cu acte , mai ... Ionela. Ro Ionela. Ro Ma scuzați, vam întrebat dacă ma căsătoresc cu acte , mai primesc copii pensie de urmasi???? (vezi toată discuția)