Am si eu probleme serioase cu un vecin. De deasupra. Tranteste mereu, Lucreaza de acasa, Face ture cu pas de Trap- Galop.
MAI nu m-a ajutat, SP22 nu m-a ajutat. Vecinii , la indicatiile Presedintei blocului sunt uniti impotriva mea.
Am dureri mari de cap din lipsa somnului.
Ma poate ajuta si pe mine cineva, cu un sfat?
vecinul de deasupra ma omoara cu o putoare zilnica de mancare, mititei de exemplu, mai ales seara tarziu, noaptea.
Pot sa pun un plastic ca sa astup gura de evacuare a Grilei de aerisire centrala a blocului?
Un vecin ma deranjaza de 3 ani cu zgomote de obiecte trantite, ciocaneli, bormasini. Fara respectarea Orelor de Liniste Legala. Fara Liniste duminica sau Sarbatori. Lucreaza de acasa, intr-o garsoniera, nu stiu cu ce, Politia nu a vrut sa imi spuna ce face.
Vecinii, Organul de conducere al Blocului, Politia, Primaria, sunt de partea lui.
Mie imi spun Nebuna pentru ca nu trebuie sa vorbesc atunci cand Vecinul lucreaza noaptea pana la ora 1.
Ma doare capul rau din cauza SOMNULUI INSUFICIENT. Am consultat 3 medici din spitale din Bucuresti.
Am facut sute de sesizari la MAI.
Nu am putut sa inregistrez nimic cu 2 reportofoane.
SP22 mi-a dat 2 amenzi pentru ca am deranjat Organul de politie.
Cercetarile Politiei se fac numai prin intrebarea vecinilor care sunt de partea Locatarului de deasupra mea. Absolut toti.
Am primit o lovitura in cap intr-o noapte de la un vecin si de mai multe ori Pumni in obraz de la 2 vecini. Plangerile mele Penale au murit la SP22.
Sunt o baba Singura, 70 ani.
Ce sa fac?
Nu am martori, nici inregistrari.
Buna seara,
Eu am o situatie similara care duraza de 3 ani
Numai ca Vecinul respectiv LUCREAZA si DE ACASA. Tranteste, ciocane, bormasina. nu stiu cine si daca i-a dat AUTORIZATIE.
Ziua plec de acasa cate 10 ore, sau mai mult, iarna sau vara.
La intoarcere nu e liniste nici cat sa mananc in sfanta pace.
La ora 13 ziua, incepe tranteli. Dar si raneste podeaua, muta mobile, pune petarde. La fel si noaptea pana la 1 sau 2 sau cat vrea.
Politia, Organul de Conducere al Blocului , Toti Vecinii sunt CU EL.
Am facut sute de sesizari la MAI, degeaba.
SP22 este cu El, la fel BGPMB.
Ma doare capul RAU din lipsa somnului.
2 vecini m-au agresat, cu pumni in fata, lovituri in cap, agresiuni. Plangerile mele Penale s-au blocat la SP22
Nimic, toata lumea zice ca sunt NEBUNA.
Au adus si Ambulanta noaptea sa ma interneze involuntar la Obreja.
Nu am martori, nici inregistrari, nimic
Nu pot sa ma mai mut pentru ca am 70 ani si nu am nici putere nici curaj.
Orice ajutor va fi apreciat
Multumesc
Cine raspunde de linistea din bloc? Am fost azi la Politia Locala Sector 6. voiam sa discut cu un politist despre acest lucru. Erau acolo o infinitate, se loveau unii de altii, nu mi se parea ca faceau ceva, nici nu era ora de pauza.
O politista mi-a spus totusi ca nu am dreptul la liniste in timpul noptii si ca vecinul meu poate sa se racoreasca cat vrea muschii lui cu aerul conditionat care face zgomot. Pe mine ma trezeste la orice ora si nu mai pot sa dorm. I-am spus si ca trebuie sa dorm- recomandarea medicului dupa atacul cerebral din octombrie.
Dar nu am dreptul si gata.