avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecin care deranjeaza
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecin care deranjeaza

Un vecin ma deranjaza de 3 ani cu zgomote de obiecte trantite, ciocaneli, bormasini. Fara respectarea Orelor de Liniste Legala. Fara Liniste duminica sau Sarbatori. Lucreaza de acasa, intr-o garsoniera, nu stiu cu ce, Politia nu a vrut sa imi spuna ce face.
Vecinii, Organul de conducere al Blocului, Politia, Primaria, sunt de partea lui.
Mie imi spun Nebuna pentru ca nu trebuie sa vorbesc atunci cand Vecinul lucreaza noaptea pana la ora 1.
Ma doare capul rau din cauza SOMNULUI INSUFICIENT. Am consultat 3 medici din spitale din Bucuresti.
Am facut sute de sesizari la MAI.
Nu am putut sa inregistrez nimic cu 2 reportofoane.
SP22 mi-a dat 2 amenzi pentru ca am deranjat Organul de politie.
Cercetarile Politiei se fac numai prin intrebarea vecinilor care sunt de partea Locatarului de deasupra mea. Absolut toti.
Am primit o lovitura in cap intr-o noapte de la un vecin si de mai multe ori Pumni in obraz de la 2 vecini. Plangerile mele Penale au murit la SP22.
Sunt o baba Singura, 70 ani.
Ce sa fac?
Nu am martori, nici inregistrari.

Va multumesc pentru raspuns.

Marinescu Xenia3

Bucuresti, 12.12.2022
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:06, 13 Decembrie 2022
Speta prezentata reprezinta conflict/litigiu strict intre dv si respectivul vecin,asociatia d eproprietari nu are autoritatea si competenta sa se implice in solutionare
Inregistrarile pe care doriti sa le realizati nu constituie probe deoarece nu sunteti autoritate competenta nu detineti baza tehnica legala
Am primit o lovitura in cap intr-o noapte de la un vecin si de mai multe ori Pumni in obraz de la 2 vecini

Pentru agresiuni,sesizati oficial politia ,solicitati certificat medico legal pe care sa il utilizati proba indubitabila
Daca reprezentantii unitatii teritoriale de politie nu solutioneaza,sesizati oficial conducerea inspectoratului judetean de politie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, ce ma sfatuiti sa fac in legatura cu niste vecini ... Costelus332 Costelus332 Buna seara, Ce ma sfatuiti sa fac in legatura cu niste vecini ce de 3 luni fac galagie in fiecare seara dupa ora 22:30 - 23 si uneori tine pana la 1-2 ... (vezi toată discuția)
Tulburare liniste Bianca Vlasin Bianca Vlasin Bună ziua, Stăm la etajul 3, iar vecinul de la 4 își renovează apartamentul, treaba care durează deja de vreo 3 săptămâni. .....E o gălăgie ... (vezi toată discuția)
Tulburare liniste publica de catre politist  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Am niste vecini care sunt politisti si sunt si rude, adica sunt cumnati. Unul din politisti locuieste in chirie in apartamentul de sub mine si este ginerele ... (vezi toată discuția)