avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Activitate GRIGORIU4

Activitate GRIGORIU4

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Nu va estimez sa aveti sanse reale in caz de proces deschis prematur.
Ar trebui dovedit stiintific ca este cum ziceti dvs. ceea ce ar necesita o expertiza de specialitate.
Si cum exista posibilitatea sa nu se dovedeasca stiintific ca ar fi cum credeti mai bine asteptati sa se dovedeasca ca este asa cum ziceti...daca asa va fi...

Mulțumesc.

Făpturile nu pot fi contestate de dentistul meu. A făcut o mare greșală. Numai da că minte la tribunal poate să scăpa.

Există o formulatie juridică pentru situația mea de pus în plângere ?
Sunt în proces civil cu dentistul meu care a stricat intențional dintele meu incisiv din față.

Cer daune pentru pus un compozit provizoriu care este sigur să cadă în timp.

Da nu știu când, și este posibil să ajung pană la coroniță, chiar implant după câteva ani.

Cum trebuie să formulez plângerea mea ?
Bine.

Da ca introduc cerere de reexaminare, și este respinsa și ea, mai exista un recurs după asta ?
Mulțumesc.

Am telefonat acum la judecătorie, și spun ca termen de apel obișnuit pentru acțiune civila este de 30 zile.

Da au scris numai 15 zile în decizie de respingere: este legal ?
E scris "Cu drept de reexaminare în termen de 15 zile de la comunicare".

Decizi este cu data de 16 septembrie. Da scrisoarea a ajuns la posta mea numai pe 24 septembrie.
Am introdus o plângere civila contra un dentist, și am depus provele da instanta a spus ca provele depuse nu sunt suficiente și a anulat pur și simplu acțiunea mea.

Vreau sa știu dacă pot sa fac recurs la decizia asta.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Informatiile de pe portarul instanțelor sunt publice totusi au început să fie șterse dosarele mai vechi de cativa ani.Puteti incerca si cu o cautare pe google sa vedeti daca exista discuții pe forumuri,grupuri,articole de presa etc.Termenul uzitat de dvs este incorect eventual căutați daca a fost parte în procese civile și are sau nu vreo condamnare penală.Totusi ar fi util sa vorbiti cu un av acțiunile și sau plângerile nu se fac după ureche ci respectând anumite dispoziții legale.

Procesul meu este bazat pe necazul provocat de dentistul meu.

Am nevoie sa cercetez trecutul lui judiciar fiindcă are fi putea explicat neglijenta lui contra mine.
Mulțumesc.

Am dreptul chiar dacă nu sunt avocat ?
Prepar un proces penal/civil contra un dentist și am nevoie sa cercetez dacă a avut condamnații penale/civile trecute.

Cum pot sa procedez ?
Pot ușor sa dovedesc ca a fost intențional și deliberat, fiindcă am venit la el sa pună compozit pe incisiva centrală al latu-rea.
El a decis pur și simplu sa taie din incisiva centrală sănătoasa lângă ea ! (incredibil)

Am dreptul sa cercetez dacă are în trecut condamnații civile/penale ?