avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Când pot sa dau un dentist în judecata penală ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Când pot sa dau un dentist în judecata penală ?

Dentistul meu a distrus intențional incisiva mea centrala.
Colegiul medicilor a refuzat să-l pedepsească.

Pot sa mestec, da trebuie sa pun coroana pe incisiva.

Am drept sa fac plângere penală ?

Am drept sa cercetez dacă are alte infracțiuni civile/penale în trecut ?
Cel mai recent răspuns: DanCristian199 , utilizator 04:40, 11 August 2019
Pe partea penala nu cred ca aveti sanse...dar puteti incerca pe partea civila...sa cereti daune pentru neplacerile create dar si aici este destul de greu, trebuie sa dovediti 'reaua vointa"din patrea lui...
Puteti discuta, sfatui, cu un avocat si, in functie de actele, dovezile detinute sa demarati actiunea in instanta.
Ultima modificare: Joi, 8 August 2019
Ionut.ion, utilizator
Pot ușor sa dovedesc ca a fost intențional și deliberat, fiindcă am venit la el sa pună compozit pe incisiva centrală al latu-rea.
El a decis pur și simplu sa taie din incisiva centrală sănătoasa lângă ea ! (incredibil)

Am dreptul sa cercetez dacă are în trecut condamnații civile/penale ?
Ultima modificare: Joi, 8 August 2019
GRIGORIU4, utilizator
Cred ca va puteti interesa de trecutul unei anumite persoane ( in cazul dvs. sa cereti relatii, pareri despre un anumit doctor la care urmeaza sa mergeti/ati mers).
Dar acum depinde cum faceti cercetarea precum si cum o sa folositi informatiile descoperite.
Un avocat cred ca va poate ajuta mai bine.
Pentru a i face plângere penală,este absolut necesar sa fi evaluat medico legal. Intai mergi la medicina legală apoi la un alt dentist care sa ti dea actele necesare pentru a dovedi fapta.
Mergi după la poliție.

GRIGORIU4 a scris:

Dentistul meu a distrus intențional incisiva mea centrala.
Colegiul medicilor a refuzat să-l pedepsească.

Pot sa mestec, da trebuie sa pun coroana pe incisiva.

Am drept sa fac plângere penală ?

Am drept sa cercetez dacă are alte infracțiuni civile/penale în trecut ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problem de obține reparații pentru daune viitoare încă nu îndeplinite GRIGORIU4 GRIGORIU4 Sunt în proces civil cu dentistul meu care a stricat intențional dintele meu incisiv din față. Cer daune pentru pus un compozit provizoriu care este ... (vezi toată discuția)
Cum să aflu de condamnati-ile penale sau civile trecute a lui un dentist? GRIGORIU4 GRIGORIU4 Prepar un proces penal/civil contra un dentist și am nevoie sa cercetez dacă a avut condamnații penale/civile trecute. Cum pot sa procedez ? (vezi toată discuția)
Plangere la politie, se poate? euthea euthea speta este urmatoarea: [b]1[/b].vecinul a distrus o parte din gardul care delimita proprietatile, [b]2[/b].copacii lui au crengile pe casa mea(sunt plantati ... (vezi toată discuția)