avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problem de obține reparații pentru daune viitoare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problem de obține reparații pentru daune viitoare încă nu îndeplinite

Sunt în proces civil cu dentistul meu care a stricat intențional dintele meu incisiv din față.

Cer daune pentru pus un compozit provizoriu care este sigur să cadă în timp.

Da nu știu când, și este posibil să ajung pană la coroniță, chiar implant după câteva ani.

Cum trebuie să formulez plângerea mea ?
Cel mai recent răspuns: GRIGORIU4 , utilizator 20:16, 7 Octombrie 2019
Nu va estimez sa aveti sanse reale in caz de proces deschis prematur.
Ar trebui dovedit stiintific ca este cum ziceti dvs. ceea ce ar necesita o expertiza de specialitate.
Si cum exista posibilitatea sa nu se dovedeasca stiintific ca ar fi cum credeti mai bine asteptati sa se dovedeasca ca este asa cum ziceti...daca asa va fi...

Ultima modificare: Luni, 7 Octombrie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Nu merge cu "plângeri" făcute după ureche de fapt sansele sunt infime chiar daca apelați la ajutor de specialitate asa ca...

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Nu va estimez sa aveti sanse reale in caz de proces deschis prematur.
Ar trebui dovedit stiintific ca este cum ziceti dvs. ceea ce ar necesita o expertiza de specialitate.
Si cum exista posibilitatea sa nu se dovedeasca stiintific ca ar fi cum credeti mai bine asteptati sa se dovedeasca ca este asa cum ziceti...daca asa va fi...

Mulțumesc.

Făpturile nu pot fi contestate de dentistul meu. A făcut o mare greșală. Numai da că minte la tribunal poate să scăpa.

Există o formulatie juridică pentru situația mea de pus în plângere ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu stomatolog de bucuresti, bani aruncati pe geam CosminaM8 CosminaM8 Buna ziua. Acum un an m-am prezentat la un anumit stomatolog 'celebru' in Bucuresti cu dorinta de a imi pune fatete, atat sus cat si jos. Avand foarte multa ... (vezi toată discuția)
Problema cu un stomatolog pubela pubela buna ziua am un mare necaz si as vrea sa stiu daca am sorti de izbanda in 2008 m-am adresat unui medic dentist pt mai multe probleme dentare. in urma ... (vezi toată discuția)
Costuri expertiza mrvls mrvls Salutare As dori sa stiu, daca are cineva cunostinta despre asta, cat ar costa o expertiza IT? exista mai multe tipuri si costuri diferite? Are idee cineva ... (vezi toată discuția)