avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Activitate PentruCinevaDrag

Activitate PentruCinevaDrag

Răspuns la discuția Împrumut firma

MihailZC a scris:

Nu, daca dansul este unic asociat si administrator poate sa intreprinda singur toate demersurile contractarii imprumutului.

Va mulțumesc frumos!
O zi buna!
Răspuns la discuția Împrumut firma

PentruCinevaDrag a scris:

Buna ziua!
Dacă sotul meu are o firma și vrea sa facă un împrumut, are nevoie și de semnatura*mea ( eu nu sunt trecută in actele firmei decât ca angajat iar firma este înființata înainte de căsătorie)?
Mulțumesc!

Discuție Împrumut firma
Buna ziua!
Dacă sotul meu are o firma și vrea sa facă un împrumut, are nevoie și de samnatura mea ( eu nu sunt trecută in actele firmei decât ca angajat iar firma este înființata înainte de căsătorie)?
Mulțumesc!
Buna seara!
O persoana lucrează intr-un restaurant. Pentru ca totul a fost închis din cauza coronavirusului, respectivei persoane i s-a spus ca va intra in concediu fără plata ( toți angajații vor intra in concediu fără plata). Ce poate face?
Nu exista alta soluție ca aceasta persoana sa aibă totuși și un venit....?
Angajații au și ei familii, trebuie sa își asigure cumva cele necesare
Va mulțumesc!
Din cate mi-a spus, au scris in procesul verbal ca telefonul l-au ridicat din locatia respectiva, Au amenintat-o ca, daca nu face cum spun ei, o pot retine! Persoana in cauza nu s-a mai confruntat cu asa ceva si s-a speriat...Cei de la politie au profitat de situatie si au actionat cum au dorit! A sunat azi la numarul de telefon pe care i l-a dat unul dintre agenti si i s-a spus ca se asteapta mandatul pentru accesarea datelor din telefon... Am sfatuit-o sa contacteze urgent un avocat! Va multumesc frumos pentru raspuns!
O persoana a fost luata de la domiciliu de cativa politisti si dusa la locul unde s-a facut o perchezitie. Acolo i s-a spus ca a fost adusa in calitate de martor si intimidata sa declare anumite lucruri. I s-a spus ca nu are dreptul sa fie insotita de un avocat. I s-a luat si telefonul personal pe motiv ca vrea sa vada ce mesaje au fost pe el , sa recupereze chiar si mesaje sterse cu luni in urma. I s-a spus ca i se returneaza telefonul repede, dupa ce ajung la sediul politiei. Acolo nu au vrut sa ii returneze telefonul pe motiv ca se termina programul celor ce se ocupa cu recuperarea datelor din telefon. Au dreptul sa procedeze asa? Nu avea voie sa fie insotita persoana luata in calitate de martor de un avocat? Au voie sa ii retina telefonul personal?