avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Împrumut firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Împrumut firma

Buna ziua!
Dacă sotul meu are o firma și vrea sa facă un împrumut, are nevoie și de samnatura mea ( eu nu sunt trecută in actele firmei decât ca angajat iar firma este înființata înainte de căsătorie)?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: PentruCinevaDrag , utilizator 12:08, 20 Mai 2020

PentruCinevaDrag a scris:

Buna ziua!
Dacă sotul meu are o firma și vrea sa facă un împrumut, are nevoie și de semnatura*mea ( eu nu sunt trecută in actele firmei decât ca angajat iar firma este înființata înainte de căsătorie)?
Mulțumesc!

Nu, daca dansul este unic asociat si administrator poate sa intreprinda singur toate demersurile contractarii imprumutului.

MihailZC a scris:

Nu, daca dansul este unic asociat si administrator poate sa intreprinda singur toate demersurile contractarii imprumutului.

Va mulțumesc frumos!
O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract imprumut intre persoana fizica si societate comerciala: raspunderea administratorului si asociatului unic Loredanna Loredanna Buna, Pe scurt: am infiintat o firma a carui asociat unic si administrator sunt eu. Doresc sa semnez un contract de imprumut intre o persoana fizica si ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!! dude dude Povestea mea este una lunga si trista (acum).Insa sa fiu scurta, voi relata cateva idei: am participat la dezv a doua firme stand si pana la 1 noaptea sa ... (vezi toată discuția)
Infiintare sc prestare de servicii (informatice) catre sua - solutii rapide, conditii bogde bogde Buna ziua! De cativa ani imi ajut un amic din SUA cu diverse servicii informatice (programare, administrare server etc.). Persoana respectiva a infiintat in ... (vezi toată discuția)