Povestea mea este una lunga si trista (acum).Insa sa fiu scurta, voi relata cateva idei: am participat la dezv a doua firme stand si pana la 1 noaptea sa rezolvam pbl ivite..au aparut ceva pbl in casniccie si am incercat sa le rezolv vanzand casa pe numele nostru ca sa construim o casa pe firma...apoi am facut un copilas..insa pbl au revenit...firmele precizez ca au ca asociat unic pe socrul meu (care face act de prezenta doar controland conturile si dormind la propriu in timpul serviciului) si cealalta firma este a sotului meu care imi tot promite ca imi va cesiona parti sociale ptr ca casa este construita pe aceasta firma. Pbl este si ca nu am venituri decat minim pe economie si acum imi cresc fetita..pe care ma ameninta ca mi-o ia in cazul unui divort...Acum sunt sluga, in opinia lui o intretinuta care nu a facut nimic....Ajutati-ma va rog, nu pe mine macar pe fetita pe care o ador...
Va multumesc
Cum sa fac?
Ce vrei sa obtii de fapt?
Vrei sa devii asociat? Nu se poate decat cu acordul asociatului unic?
Daca esti administrator la cele doua societati mai poti invarti niste acte. Un contract de imprumut de exemplu.
Daca societatea sotului este infiintata dupa casatorie, in cazul unui divort partile sociale se vor imparti in mod egal la partaj.B-)
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Ajutor!!!
dude
Povestea mea este una lunga si trista (acum).Insa sa fiu scurta, voi relata cateva idei: am participat la dezv a doua firme stand si pana la 1 noaptea sa ... (vezi toată discuția)