Subscrisa EVOINSOL SPRL (fosta Beta Insolvency IPURL, fosta ACTIV LICHIDATOR I.P.U.R.L.), in calitate de fost administrator judiciar/lichidator al GOUT ROMANIA SA desemnata prin Sentinta comerciala nr. 2162/15.04.2009 pronuntata de Tribunalul Bucuresti – Sectia a VII-a Comerciala in dosarul nr. 34195/3/2008, referitor la solicitarea dvs., va aducem la cunostinta urmatoarele:
Prin Sentinta comerciala nr. 1440/17.02.2010 pronuntata in dosarul nr. 34195/3/2008 aflat pe rolul Tribunalului Bucuresti – Sectia a VII-a Comerciala, instanta de judecata a dispus inchiderea procedurii falimentului GOUT ROMANIA S.A. si radierea societatii de la O.R.C. Bucuresti, precum si descarcarea lichidatorului de orice indatoriri ori responsabilitati fata de procedura, debitoare si averea sa, creditori, titulari de garantii si asociati.
Precizam faptul ca fostul reprezentant al Gout Romania SA, dl. Longeac Cristophe Jean Philippe nu a predat administratorului judiciar/ lichidatorului vreun document al societatii debitoare, acesta fiind unul dintre motivele pentru care prin Sentinta sus-mentionata, instanta a admis cererea formulata de lichidatorul judiciara si l-a obligat pe fostul administrator Longeac Cristophe Jean Philippe sa suporte pasivul societatii debitoare Gout Romania SA format din suma de 2.605.363,36 lei care rezulta din tabelul definitiv consolidat rectificat nr. 1 al obligatiilor societatii debitoare.
Astfel cum am aratat mai sus, in momentul de fata EVOINSOL SPRL (fosta Beta Insolvency IPURL, fosta ACTIV LICHIDATOR I.P.U.R.L.), a fost descarcata de orice indatoriri ori responsabilitati fata de procedura, debitoare si averea sa, creditori, titulari de garantii si asociati, insa ne aratam disponibilitatea sa va ajutam in demersurile dvs.
Buna ziua,deranjez cu o intrebare. Dosarul penal depus este propus pentru clasare. Judecatorul este de acord cu clasarea. Se mai poate face ceva extraordinar pentru triumfa adevarul? Faptele sunt,au fost ignorate prin inflenta politica.. Sa renunt? Multumesc
Buna ziua,un dosar penal depus in 2019 poate fi respins ca nu mi-a cauzat vătămare (solicitarea angajatorului de a îmi cere 1000 lei lunar timp de 1 an) . Aseară după ce am solicitat Parchetului de pe lângă judecătorie sa îmi facă conexate între dosarul cu șpagă solicitată și neregulile găsite cu bani însușiți și cel cu denigrare și alte motive,am verificat pentru prima data spamul și am găsit răspunsul ca primul dosar va fi clasat. Ce mai pot face? Trebuia sa dau șpagă ? Nu am dat! Ordonanța nu trebuia trimisa la adresa? Va multumesc
Doresc un avocat specializat in penal! Nu doar vizionari! Și eu tot românca sunt! Sunt declarații false scrise. Înregistrări audio! Nu va voi dezamagi!
Dacă nu se rezolva in România! Menționez ca nu a fost redactata HJ. Se poate scoate postul meu la concurs ca vacant pe perioada nedeterminata? Multumesc
Cornel Vasile a scris:
La CEDO pentru ce ?
Nu mai citati raspunsurile. Apasati direct RASPUNDE.
Mulțumesc!
HJ pe fond nu a fost redactata și trimisa (o așteptăm de peste doua luni) . Voi face apel apoi CEDO.... Cum devine postul vacant? Cornel Vasile a scris:
Postul poate fi scos la concurs daca a devenit vacant.
Buna ziua! După repunerea pe funcție câștigată definitiv in apel, școala nu mi a calculat drepturile,inflația și dobânda penalizatoare conform HJ. Mi am dat demisia cu ART 81.8,motivata... a dat decizie cu 81.7. Pentru hartuire și neîndeplinirea HJ,schimbarea ART din demisie voi deschide proces. Trebuia azi (zi de sal) sa îmi primesc drepturile. Refuza! Menționez ca a fost sancționată de ITM și ISCIR a oprit centralele din camera tehnica unde mi a amenajat biroul. Sănătatea mea este deteriorata grav.