avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua,un dosar penal depus in 2019 poate fi ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua,un dosar penal depus in 2019 poate fi respins ca nu ...

Buna ziua,un dosar penal depus in 2019 poate fi respins ca nu mi-a cauzat vătămare (solicitarea angajatorului de a îmi cere 1000 lei lunar timp de 1 an) . Aseară după ce am solicitat Parchetului de pe lângă judecătorie sa îmi facă conexate între dosarul cu șpagă solicitată și neregulile găsite cu bani însușiți și cel cu denigrare și alte motive,am verificat pentru prima data spamul și am găsit răspunsul ca primul dosar va fi clasat. Ce mai pot face? Trebuia sa dau șpagă ? Nu am dat! Ordonanța nu trebuia trimisa la adresa? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 14:05, 27 Septembrie 2023
Buna ziua, faceti plangere impotriva ordonantei de clasare. Un avocat va poate indruma dupa consultarea documentelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am avut dosar pentru accident cu vatamare corporala, ultima data ... Robert119 Robert119 Am avut dosar pentru accident cu vatamare corporala, ultima data cand am prelungit dovada politistul m-a instintat ca dosarul a fost clasat si urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare copii dupa tot dosarul clasat. stelu2015 stelu2015 Refuzul procurorului de a elibera copii dupa tot dosarul clasat si de a comunica doar ordonanta de clasare emisa in iunie 14 reprezinta abuz in functie ? Nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am facut o nefacuta, adica am pierdut plicul cu ordonanta ... Lumyna Lumyna Buna ziua! am facut o nefacuta, adica am pierdut plicul cu ordonanta de clasare pe care l-am primit de la parchet prin posta!! am apucat sa notez numarul ... (vezi toată discuția)