avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Activitate ALL in DELTA

Activitate ALL in DELTA

In aceeiasi situatie ma aflu si eu. Am construit in timp ce ma ocupam de obtinerea avizelor, problema e ca am terminat casa, dar nu si toate avizele. In fine, cand am cerut avizul de la mediu, nu mi s-a dat deoarece ei nu elibereaza aviz pentru investitii realizate. Si nici nu mi se cere altceva. Nu am decat sa astept sa se autosesizeze ei( daca nu au facut-o in 3 ani, oare cand or sa o faca!) Cert este ca nu pot obtine autorizatia de constructie si nici sa intabulez constructia.
Asa ca atentie, sa nu le dati apa la moara, ei fac verificari in teren!
Răspuns la discuția M-ai am dreptul la mostenire?
Daca ati dat o declaratie autentica in acest sens, (cum ca renuntati la succesiune), da, poate sa va afecteze, nu mai beneficiati de drepturi ca mostenitori. Dar veti beneficiarestul din cota dvs doar dupa decesul bunicii.
Complet raspuns, dar si complex.Din proprie experienta iti spun ca dureaza destul de mult, poate si un an, costurile la ANIF sunt f mari, , arhitectii sunt de asemenea f ocupati....., ai nevoie de PUZ,
Numarul avizelor cerute de certificatul de urbanism iti pot da singure raspunsul......, iar de termenele de emitere ce sa mai zic.
Daca te pot ajuta, spune, eu sunt din Delta.