avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Activitate iriyna

Activitate iriyna

Buna ziua! Nu stiu ce s-a întâmplat acolo, dar de judecat vă veţi judeca cu Ocolul Silvic al cărui angajat este agentul constatator! Valoarea pagubei se stabileşte după o lege specială. Vă doresc multă baftă! S-ar putea să câştigaţi dar dacă PV-ul nu e nul de drept ....oricum baftă! Astept noutăţi
Salutare prieteni!
Are cineva să îmi trimita și mie Hotararea CEDO în cauza Anghel vs Romania din 2007!
Și aș mai avea o întrebareȘ Există vreun recurs în interesul legii in acest sens? Adica a respectarii obligatorii a acesteia?
Vă mulțumesc!
Răspuns la discuția Spor de treaptã la fp
La instituția la care lucrez s-a câștigat la fel. Noi am investit-o cu formulă executorie, și am trimis-o la Minister așa. ne-au chemat la negocieri și au acceptat procentele de 25%+25%. îN CAZ CONTRAR, DACÃ NU AR FI ACCEPTAT, AM FI ÎNCEPUT UN NOU PROCES CIVIL CONTRA MINISTERULUI, pentru că au mai dat bani și altor instituții din Minister în cuantumul specificat. Asta e singura cale la care ne-am gândit, pt. că legal, nu ai procentul specificat. Baftă.
Răspuns la discuția Spor de treaptã la fp
Draga Stefan, baza juridica nu ai din păcate! Noi am trimis-o așa la minister și cred că o să intentăm un nou proces având în vedere că altor instituții din tară, de același grad, li s-au plătit sporurile în procentele specificate. Cam atat. Baftă!
Salutate prieteni !
Vreau să îi întreb pe cei care au promovat în instanță acțiuni pentru obținerea sporului de treaptă și suplimentul postului cum au justificat procentul de 25% pe care l-au cerut? Daca se poate cu baza legală și cu definirea acestor sporuri. Ce sunt ele și cărei categorii de funcționari publici se aplică? Care este metoda de calculare a lor?
Vă mulțumesc anticipat.
Dacă cineva poate să-mi trimită o acțiune astfel motivată.
Răspuns la discuția recalculare pe Legea 10/2001
Eu am depus în 2007 o cerere la primarie prin care am solicitat o recalculare echilibrată. Primaria mi-a răspuns că am ieșit din termenul de revendicare a imobilului conf L 10/2001. Eu nu am revendicat nimic, am cerut doar o recalculare. Prin urmare primaria nu mi-a răspuns!
În anul 1996 am primit despăgubiri în lei, în cuantum de aprox. 2700 dolari, pentru o casa din sibiu, din centrul vechi. Casa are 12 apartamente, curte interioara şi gradină. Aş dori să cer o recalculare a despăgubirilor, având în vedere suma derizorie cu care am fost plătită. ªtiu că în baza L 10 am ieşit din termene, iar o acţiune în instanţă în baza art. 480 şi urm. din Codul civil are mici şanse de reuşită. Ce pot să fac având în vedere prevederile din Constituţie şi cele ale legii europene în care se prevede respectarea principiului proporţionalităţii_ Mă puteţi ajuta_ Vă mulţumesc anticipat.

Irina.
Răspuns la discuția membrii comisieie
Daca ave'i un temei legal m-ar interesa fosarte mult si pe mine. Eu am fost membru intr-o comisie de licita'ii pe achizitii publice in baza og 34. va multumesc
Discuție Întrebare
Există proprietate publică privată? Dacă da, care este sediul materiei, unde pot găsi materiale despre acest lucru. Vă mulțumesc!
Răspuns la discuția membrii comisieie
Nu! Am făcut și eu parte din una și nu s-a platit. în schimb răspunderea e foarte mare pe procedură!