As dori sa știu dacă se poate sa îmi schimb numele din Foca în Befu, motivul este emoțional și ar fi o amintire pentru mine în memoria unei persoane dragi din viața mea, precizez ca nu a murit și nici nu se va întâmpla, și ce documente sunt necesare pentru asta, precizez ca nu sunt căsătorita și nici divorțată
Vreau sa știu ce se întâmplă cu un martor într-un dosar penal,in care nu am fost la locul accidentului.I-am dat masina unei cunoștințe, știind că are permis că sa o ducă la servis să facă roata că avea până,și seara face accident cu mașina, Am dat declarații la politie că martor,mi-au luat telefonul mobil și din cauza asta Am pierdut niște bani,și nu erau puțini și vreau să știu ce se întâmplă în continuare,Dacă ce spun eu nu bate Cu ce spune șoferul care a făcut accidentul, pot fii trasă la răspundere pentru ceva de Am spus și ceea ce știu?? Pentru că Am fost amenințată de la poliție că fac pușcărie și că mint, eu spunând că nu știu ora exactă și că nu mint,și mai Am o întrebare, poliția de poate uita in fișierele personale,in pozele mele,in mesajele cu iubitul meu,și cred că vă dați seama că nu ne întrebăm reciproc toată ziua ce faci, am discuții intime,și polițistul sa se frece la p*** vi se pare legal??
Cum îmi pot afla unde este mama mea naturala, am fost născută în Timișoara și prin adopție am domiciliul actual în județul Botoșani, singurul lucru pe care îl știu este ca mama mea naturala m-a născut la 14 ani și ca cum o cheamă