avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare de nume
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare de nume

As dori sa știu dacă se poate sa îmi schimb numele din Foca în Befu, motivul este emoțional și ar fi o amintire pentru mine în memoria unei persoane dragi din viața mea, precizez ca nu a murit și nici nu se va întâmpla, și ce documente sunt necesare pentru asta, precizez ca nu sunt căsătorita și nici divorțată
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:26, 1 Ianuarie 2020
Aveti in link procedura, aveti nevoie de un motiv intemeiat cf ordonantei.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea numelui de familie ciprinel ciprinel buna ziua. mama mea este divortata legal (nu a mai fost recasatorita niciodata si este in viata) si poarta numele avut inainte de casatorie. eu sant unicul fiu ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume in urma casatoriei - ulterior emiterii certificatului de casatorie cpin2 cpin2 Buna ziua! Eu m-am casatorit anul trecut insa la momentul acela nu eram convinsa ca imi voi schimba numele, ca urmare certificatul de casatorie include inca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa stiu daca pot schimba numele de familie ... cristina_istvan@yahoo.com cristina_istvan@yahoo.com Buna ziua, As dori sa stiu daca pot schimba numele de familie al unui copil minor dupa numele mamei. Mentionez ca părinții copilului nu sunt si nu au fost ... (vezi toată discuția)