Buna ziua,
Care ca fi prima zi de munca pentru o salariata care a nascut pe 31.12.2021 si opteaza pentru concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani?
Multumesc!
Buna ziua!
Copilul meu implineste 2 ani in luna decembrie dar am CMI suspendat până în luna februarie.
Imi poate spune cineva cand trebuie sa ma întorc la locul de munca?
În decembrie după data împlinirii a 2 ani ai copilului sau la data încetării suspendarii CMI?
Multumesc pentru raspuns! Deci, voi fi asigurată automat după începerea cursurilor? Din alte surse stiu ca fiind elev sau student, poti beneficia de asigurare până în 26 de ani și de aceea eram nesigură.
Din octombrie voi fi eleva la o școală postliceala, cursuri la zi. Intenționez ca in anul ce urmeaza sa fac un copil....pot beneficia da indemnizație de creștere a copilului? in condițiile în care am deja 27 de ani și din cate stiu, asigurarea medicală este valabilă până la 26 de ani daca esti elev sau student. Va multumesc anticipat pentru răspuns!
Din octombrie voi fi eleva la o școală postliceala, cursuri la zi. Intenționez ca in anul ce urmeaza sa fac un copil....pot beneficia da indemnizație de creștere a copilului? in condițiile în care am deja 27 de ani și din cate stiu, asigurarea medicală este valabilă până la 26 de ani daca esti elev sau student. Va multumesc anticipat pentru răspuns!