avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Care ca fi prima zi de munca pentru o ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Care ca fi prima zi de munca pentru o salariata care ...

Buna ziua,
Care ca fi prima zi de munca pentru o salariata care a nascut pe 31.12.2021 si opteaza pentru concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:11, 2 Octombrie 2023
01.12.2023 ... dar efectiv, 03.12

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viitor tatic analici analici Buna ziua Sotia mea este insarcinata,dupa nastere ea doreste ca dupa trei luni sa revina la serviciu si sa preiau eu sarcina de a sta acasa cu copilul ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata ont123 ont123 buna ziua, am nascut in 18 01 2013 si am optat pentru concediu de crestere a copilului pana la varsta de 2 ani. intre timp mi-am intrerupt CIM. acum as dori ... (vezi toată discuția)
Realizarea dosarului pentru crestere copil mdenisageanina mdenisageanina Va rog ajtati-ma cu un model de \\"cerere aprobata si inregistrata de catre angajatolul la care isi desfasoara activitateapersoana indreptatita;sa se ... (vezi toată discuția)