avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Copilul meu implineste 2 ani in luna ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Copilul meu implineste 2 ani in luna decembrie dar ...

Buna ziua!
Copilul meu implineste 2 ani in luna decembrie dar am CMI suspendat până în luna februarie.
Imi poate spune cineva cand trebuie sa ma întorc la locul de munca?
În decembrie după data împlinirii a 2 ani ai copilului sau la data încetării suspendarii CMI?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:05, 2 Octombrie 2023
Tatal copilului indeplineste conditiile pentru a beneficia de CCC?
Îndeplinește condițiile, dar nu am vrea sa obtam pt aceasta varianta.

Cornel Vasile a scris:

Tatal copilului indeplineste conditiile pentru a beneficia de CCC?

In noiembrie trebuie sa reveniti la munca ... În cazul persoanei îndreptățite care are calitatea de salariat și care se întoarce la activitatea profesională, aceasta are obligația de a anunța, în scris, angajatorul cu cel puțin 30 de zile înainte intenția de reluare a raportului de muncă sau de serviciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. va rog sa ma ajutati cu o clarificare. pe data de ... iulyaD iulyaD Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o clarificare. Pe data de 16 decembrie 2022, baietelul va face 2 ani. Nu inteleg, conform noii legi, cand trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Revenire in cic Rocsanaa1 Rocsanaa1 Daca am revenit la munca si fata implineste 2 ani in decembrie pot reveni in concediu de crestere pana cand implineste fata 2 ani?daca contractul este pe ... (vezi toată discuția)
Am născut pe 9 mai 2023. sunt în ccc, iar tatăl nu își va ... rox_ann07 rox_ann07 Am născut pe 9 mai 2023. Sunt în CCC, iar tatăl nu își va lua concediu pentru acea luna rezervata lui. Când ar trebui sa ma întorc la serviciu, pentru ... (vezi toată discuția)