avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am născut pe 9 mai 2023. Sunt în CCC, iar tatăl nu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am născut pe 9 mai 2023. Sunt în CCC, iar tatăl nu își va ...

Am născut pe 9 mai 2023.
Sunt în CCC, iar tatăl nu își va lua concediu pentru acea luna rezervata lui.
Când ar trebui sa ma întorc la serviciu, pentru a putea beneficia de stimulentul de inserție?
Și încă o întrebare :în decizia de încetare a suspendării contractului, care este data suspendării?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:19, 15 Ianuarie 2025
tatal indeplineste conditiile pentru indemnizatia CCC?
Da, dar nu dorește sa stea în concediu
In acest caz, dvs stati in CCC 1 an si 11 luni ... În cazul persoanei îndreptățite care are calitatea de salariat și care se întoarce la activitatea profesională, aceasta are obligația de a anunța, în scris, angajatorul cu cel puțin 30 de zile înainte intenția de reluare a raportului de muncă sau de serviciu.

Asadar, inainte de a implini copilul 1 an si 10 luni anuntati angajatorul de revenirea la munca, apoi cand reveniti depuneti actele pentru stimulent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, doresc sa stiu când ar trebui sa anunț angajatorul ... Pop Roxana Maria Pop Roxana Maria Bună ziua, doresc sa stiu când ar trebui sa anunț angajatorul că nu mai vreau să mă întorc la munca având în vedere ca sunt în concediu de creștere ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt in ccc pana in iulie 2021(opțiunea mea sa beneficiez ... Dianageorgiana2019 Dianageorgiana2019 Buna ziua! Sunt in ccc pana in iulie 2021(opțiunea mea sa beneficiez de stimulent,dar fetita implineste 2 ani in 6 sept 2021) si a tocmai am aflat ca sunt ... (vezi toată discuția)
Stimulent de inserție daniela1965@yahoo.com daniela1965@yahoo.com Nepoțica născută în data de 31.01.2019, fiica ca să ia stimulentul de inserție, în ce dată trebuie să se prezinte la muncă? Vă mulțumesc. (vezi toată discuția)