avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, doresc sa stiu când ar trebui sa anunț ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, doresc sa stiu când ar trebui sa anunț angajatorul ...

Bună ziua, doresc sa stiu când ar trebui sa anunț angajatorul că nu mai vreau să mă întorc la munca având în vedere ca sunt în concediu de creștere copil. Am născut în 12.04.2020.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:20, 9 Februarie 2022
Tatal copilului indeplineste conditiile pentru a beneficia de indemnizatia CCC?
Nu din păcate

Cornel Vasile a scris:

Tatal copilului indeplineste conditiile pentru a beneficia de indemnizatia CCC?

In acest caz, revenirea se va face in data de 13.04.2022.

Daca doriti sa beneficiati de stimulentul de insertie , aveti obligația de a anunța, în scris, angajatorul cu cel puțin 30 de zile înainte intenția de reluare a raportului de muncă sau de serviciu.
Eu nu vreau sa ma întorc la locul de munca, ei mi-au spus ca trebuie în februarie sa îmi dau demisia însa mie mi se pare prea devreme.

Cornel Vasile a scris:

In acest caz, revenirea se va face in data de 13.04.2022.

Daca doriti sa beneficiati de stimulentul de insertie , aveti obligația de a anunța, în scris, angajatorul cu cel puțin 30 de zile înainte intenția de reluare a raportului de muncă sau de serviciu.

Atunci depuneti cererea de încetare a c.i.m. cu acordul părţilor oricand.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu maternal cassady cassady Am si eu o dilema si sper ca ma puteti ajuta. Sunt in concediu maternal si vreau sa-mi schimb locul de munca. Daca ma intorc la servici si apoi imi dau demisia ... (vezi toată discuția)
Concediu creștere copil Arsenia2018 Arsenia2018 Trebuie să te întorci la serviciu cu 60 zile mai devreme de finalizarea celor 2 ani de concediu creștere copil sau inaintea împlinirii vârstei de 2 ani ... (vezi toată discuția)
Munca dupa ccc Gisela Gisela Buna ziua. Situatia este in felul urmator: fetita mea acum are 1 an si 4 luni. Cand trebuie eu exact sa ma intorc la munca pentru a beneficia de stimulentul de ... (vezi toată discuția)