avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație si ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație si ccc

Din octombrie voi fi eleva la o școală postliceala, cursuri la zi. Intenționez ca in anul ce urmeaza sa fac un copil....pot beneficia da indemnizație de creștere a copilului? in condițiile în care am deja 27 de ani și din cate stiu, asigurarea medicală este valabilă până la 26 de ani daca esti elev sau student. Va multumesc anticipat pentru răspuns!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:07, 13 Septembrie 2019
Vi s-a dat raspunsul aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Continuati discutia pe topicul deschis initial.

Topic inchis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie Ale_Maria Ale_Maria Din octombrie voi fi eleva la o școală postliceala, cursuri la zi. Intenționez ca in anul ce urmeaza sa fac un copil....pot beneficia da indemnizație de ... (vezi toată discuția)
Plata cas - sotie ContSters72331 ContSters72331 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la cele de mai jos : - momentan sotia (are 25 ani si 7 luni , deci inca nu a implinit 26 ani , facultate ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil luminit83 luminit83 Buna ziua , sunt Luminita am 29 de ani de cu curand am aflat ca sunt insarcinata . Am absolvit o facultate de stat la buget 4 ani acum sunt in ultimul an la o ... (vezi toată discuția)