avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Activitate gay@

Activitate gay@

Răspuns la discuția Preaviz demisie
Va multumesc
Răspuns la discuția Preaviz demisie
nu am nici o cerere ... tot ce semnasem era acel act de incetare a CIM de comun acord, pt care nu am nici o dovada ca a existat vreodata, si care "s-a pierdut" pe undeva pe drum ...

As dori, daca binevoiti, sa-mi raspundeti la intrebare... Este nevoie de preaviz daca angajatorul nu si-a respectat obligatiile din actele aditionale la CIM ? (am motivele mele pt care vreau sa plec atat de direct cand ma voi decide)
Răspuns la discuția Preaviz demisie
chiar nimeni ? macar o parere ...
Discuție Preaviz demisie
Buna ziua

As dori sa plec de la firma in care lucrez , prin depunerea demisiei. Si as vrea sa nu respect partea din contract care spune ca trebuie sa stau 15 zile in preaviz.
Am citit pe aici pe forum (corectati-ma daca gresesc) ca daca angajatorul nu isi respecta obligatiile din CIM atunci nu mai sunt obligata sa stau in preaviz. El si-a respectat toate obligatiile din CIM, dar de-a lungul timpului eu am semnat niste acte aditionale la CIM pentru formare profesionale, iar angajatorul nu si-a respectat obligatiile din actele aditionale.

Dat fiind faptul ca actele aditionale aduc modificari/completari la CIM, si angajatorul nu si-a respectat obligatiile din actele aditionale, mai sunt obligata sa stau in preaviz daca imi depun demisia ?



Completare: incheierea contractului de comun acord iese din discutie. Motiv: am facut o astfel de intelegere, am semnat-o in 3 exemplare, care au ramas la angajator ca sa se duca la ITM si sa-mi aduca si mie o copie semnata si stampilata. Asta era acum 2 saptamani si nici acum nu mi-am primit copia. Astazi am fost la ITM si se pare ca ei nu au primit nimic :-(
Discuție Caut avocat
Buna ziua

As dori sa vorbesc cu un avocat (o consultatie platita) specializat pe dreptul muncii, din Iasi... Cat de urgent posibil (chiar si maine)..

Va rog sa-mi trimiteti intr-un mesaj privat numarul dumneavoastra de telefon, si cand va pot contacta (dupa cum am spus .. cat de urgent posibil ..)

Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția act aditional
adelaida_07 a scris:

Incercati o notificare a angajatorului.


Asa am sa fac
Multumesc
Răspuns la discuția act aditional
multumesc frumos

partea din paranteza este specificata in actul aditional, deci dupa spusele dumneavoastra nu am nici o obligatie sa raman in firma ..

PS: multumesc tuturor celor care s-au implicat in aceasta discutie
Răspuns la discuția act aditional
da, exact acelasi curs ..

si in act scrie ca acest curs se termina cu un examen .. care trebuie trecut ca sa se considere cursul valabil (dar chiar daca nu e trecut tot am aceleasi obligatii) ..

oricum, ideea e ca patronul nu a terminat cursul la acea data. nu a ajuns nici macar la jumatate, si nici nu a respectat acea "bucatica" din lege care spune ca , ca sa poata sa ma tina in firma cursul trebuie sa dureze minim 25% din programul zilnic de munca

PS: poate sunt eu prea fixata pe ideea asta si nu vad si restul .. am venit aici pentru indrumare, asa ca va multumesc
Răspuns la discuția act aditional
dar in situatia in care pe contract ar fi scris ca acest curs se termina cel tarziu in data de 03-02-2008 .. (pe actul aditional al unui coleg asa scrie) .. ce se intampla ?

va multumesc
Răspuns la discuția act aditional
dar chiar nu conteaza ca nu am fost scoasa din activitate mai mult de 10% din programul zilnic de munca ? sau ca patronul nu are nici un fel de factura care sa justifice suma asta ? (ar fi absurd sa emita o factura tot pentru el, nu ?)