avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Caut avocat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Caut avocat

Buna ziua

As dori sa vorbesc cu un avocat (o consultatie platita) specializat pe dreptul muncii, din Iasi... Cat de urgent posibil (chiar si maine)..

Va rog sa-mi trimiteti intr-un mesaj privat numarul dumneavoastra de telefon, si cand va pot contacta (dupa cum am spus .. cat de urgent posibil ..)

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 21:17, 10 Iunie 2008
Mai bine cautati dvs aici: www.avocatnet.ro/content/con...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor vioricabalint vioricabalint Sunt din jud hunedoara, deva, si as dori sa contactez un avocat in dreptul muncii. Daca puteti sa-mi recomandati unul ...sau mai multi si cum pot sa iau ... (vezi toată discuția)
Recomandare avocat insolventa iasi - bucuresti IuliaPopescu IuliaPopescu Buna ziua, v-as ruga sa imi spuneti cine este cel mai bun avoat in insolventa din Iasi - si cine din Bucuresti. Si daca stiti si la cit se ridica costul unei ... (vezi toată discuția)
Caut avocat specializat in dr. familiei- iasi Georgiana_Arnautu Georgiana_Arnautu Buna ziua, Va rog sa imi recomandati un avocat din Iasi, specializat sau cu expertiza in cazuri de schimbare domiciliu minor, in strainatate sau decadere ... (vezi toată discuția)