avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Activitate tureisilvia

Activitate tureisilvia

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din pacate si eu am patit la fel. La mine problema a fost ca exact in perioada respectiva eu am plecat din firma. Mi-au spus ca ei au trimis email dar la vremea aceea eu nu mai aveam acces la acel email. Ar putea trimite sms pe telefon dar la noi nimic nu se poate. O experienta neplacuta. De atunci cheltui acei bani in 2-3 zile dupa ce ii primesc.
12 din 12 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
orice metoda contraceptiva ati folosi nu va protejeaza 100% nici de boli si nici de o sarcina nedorita. Mai ales ca ati folosit acea metoda de care vorbiti este chiar hilar sa credeti ca va functiona de fiecare data. Responsabilitatea este a amandurora in acest caz. E adevarat ca ati avut o intelegere in legatura cu avortul. dar va trebui sa ganditi din prisma femeii. Ea are rolul de a procrea si nu va dori niciodata sa scape de o sarcina chiar daca nu si-a dorit-o la acest moment. Asta pentru ca este scris in codul ei genetic sa aduca pe lume copii. Nici o femeie nu vrea sa faca avort unele chiar daca copilul e rezultatul unui viol. Un avort nu este ca si cum iti tai unghiile este extrem de traumatizant fizic si psihic. Se poate intampla ca dupa aceasta interventie sa nu mai poata avea copii. Pe de alta parte daca sunteti impreuna va leaga ceva sentimente poate chiar o iubire nu? Sau daca nu atunci ce relatie aveti? Sa stiti ca dupa un astfel de eveniment cum e avortul daca dumneavoastra il cereti femeii mai devreme sau mai tarziu acea femeie n-o sa va mai iubeasca. Nu va putea trece toata viata peste asta. Eu nu mai am copii din acest motiv si ma gandesc si acuma cum ar fi fost viata mea daca nu luam atunci acea decizie nefericita. Eu zic sa va mai ganditi!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, va multumesc pentru raspunsuri. Am facut succesiune la notar pentru masina (500 RON) si apoi copilul mi-a vandut partea lui dupa care am vandut eu masina la o terta persoana fara sa o inmatriculez. Totul a decurs normal. Multumesc inca odata.
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Iti pierzi timpul si banii cu un om care nu are ganduri serioase cu tine. Daca esti tanara si dupa 3 ani inca nu e hotarat ce sa faca lasa-l si vezi-ti de drum. Daca aveti copil impreuna asta e deja altceva. Poate are copii din alta casatorie ceea ce devine si mai complicat. Nu-ti pierde vremea ca tace si trece si te trezesti ca nu ai facut nimic in viata. Asa cum el ti-a cerut sa platesti jumatate din rata poti si tu sa-i ceri sa va casatoriti.
Am mostenit impreuna cu copilul o masina de la sotul decedat. Cum se poate ca eu sa devin singur proprietar avand in vedere ca pe copil nu-l intereseaza masina (vanzare-cumparare, donatie) ?
Multumesc pentru raspuns. Nu e prea incurajator. Din pacate nu se poate inmatricula pe o persoana decedata - am fost si m-am interesat. Ce nu inteleg eu este de ce nu se poate face succesiune pe baza contractului de vanzare/cumparare?
Am facut succesiune dupa sotul meu si aceasta s-a finalizat. Mostenitori suntem eu si un copil. Am insa o problema legata de o masina pe care sotul meu a cumparat-o dar nu a mai apucat sa o inmatriculeze. La succesiune nu am stiut de ea. Este o masina veche din 2006 pe care a luat-o cu 4000 RON. Acuma figureaza la primarie pe numele sotului decedat si am platit impozit dupa ea. Am vorbit cu copilul si nu are pretentii asupra ei. Va rog sa-mi spuneti daca puteti cum sa procedez in acest caz ca nici la fier vechi nu o pot duce. Multumesc.
Buna ziua,
vreau sa va multumesc pentru sfaturi. Au fost foarte utile. Am rezolvat cu succesiunea si apoi copilul mi-a facut donatie astfel incat in final am impartit pe din doua casa si terenul. Am insa o noua problema legata de o masina pe care sotul meu a cumparat-o dar nu a mai apucat sa o inmatriculeze. La succesiune nu am stiut de ea. Este o masina veche din 2006 pe care a luat-o cu 4000 RON. Acuma figureaza la primarie pe numele sotului decedat si am platit impozit pe ea. Am vorbit cu copilul si nu are pretentii asupra ei. Va rog sa-mi spuneti daca puteti cum sa procedez in acest caz ca nici la fier vechi nu o pot duce. Multumesc.
Acest partaj sau donatie se face tot la notar? Multumesc.
Multumesc mult pentru raspuns. M-am inteles cu copilul sa impartim astfel incat fiecare sa avem 50%. Am depus actele la notar. Nu am inteles insa prea bine procedura. Se vor stabili cotele conform legii adica eu 1/4 si copilul 3/4, dupa care copilul trebuie sa-mi doneze 1/4 si abia apoi se finalizeaza succesiunea? Multumesc.