avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Activitate Adicamy

Activitate Adicamy



raluk0207 a scris:

Trebuie dezbătută succesiunea după bunici, moștenitoare fiind mama.
Ulterior, mama va transmite imobilul moștenit către dvs.
Uzucapiunea nu se aplica actelor nefăcute la timp.

Multumesc mult pentru timpul acordat !
Buna ziua ! Da mama mea traieste .
Buna seara! Pot beneficia de legea uzucapiunii in cazul meu ? Sunt casatorita si stam in casa bunicilor din partea mamei mele (singurul lor copil) din anul 2002 . In anul 2004 bunicul meu a decedat si nu s-a facut nici o dezbatere a mostenirii iar in anul 2013 a decedat si bunica . Mentionez ca noi locuim aici in continuare si platim taxe , impozite locale neintrerupt in numele lor . Ce trebuie sa fac pentru a beneficia de aceasta lege si cum pot proceda sa putem avea totul pe numele nostru? Va multumesc anticipat !
Răspuns la discuția Acte pe casa
Va multumesc!
Răspuns la discuția Acte pe casa
Multumesc ! Aveti idee in ce consta aceasta succesiune si ce suma ne-ar trebui ?
Discuție Acte pe casa
Trebuie sa faca succesiune mama dupa parintii ei morti daca ea e unicul lor copil? Ar vrea sa poata vinde proprietatea si terenurile care sunt momentan tot pe numele bunicilor mei . Multumesc anticipat !
Răspuns la discuția Discriminare si stress maxim
Buna ziua . Angajatorul e public , suntem angajati pe perioada determinata dar eu personal am 15 ani vechime la locul de munca si pana acum 3 ani ni se reinnoia contractul de munca in fiecare an fara desfacerea contractului . De cand a dat acel ordin angajatorul mare de la bucuresti contractele noastre de munca nu se mai reinnioesc de la sine ci trebuie urmata intreaga procedura (scoaterea posturilor la concurs , publicarea in Monitorul oficial , depunerea de dosare cu toate cerintele ocuparii postului ) E stresant ca se poate inscrie oricine din afara pe postul tau si te poti trezi ca iti ia locul altcineva . Multumumesc
Răspuns la discuția Discriminare si stress maxim
Buna ziua . Angajatorul e public , suntem angajati pe perioada determinata dar eu personal am 15 ani vechime la locul de munca si pana acum 3 ani ni se reinnoia contractul de munca in fiecare an fara desfacerea contractului . De cand a dat acel ordin angajatorul mare de la bucuresti contractele noastre de munca nu se mai reinnioesc de la sine ci trebuie urmata intreaga procedura (scoaterea posturilor la concurs , publicarea in Monitorul oficial , depunerea de dosare cu toate cerintele ocuparii postului ) E stresant ca se poate inscrie oricine din afara pe postul tau si te poti trezi ca iti ia locul altcineva .
Buna ziua! Pot considera discriminare la locul de munca faptul ca ,din cauza unui ordin dat "peste noapte " de angajatorul meu sunt nevoita sa stau in stres maxim din 3 in 3 ani deoarece mi se desface contractul de munca si trebuie sa dau concurs din nou pt a ocupa postul pe care sunt angajata de 15 ani ? Mentionez ca sunt angajata pe perioada determinata iar in situatia mea mai sunt apriximativ 20 -30 persoane . Contractul nostru de munca se reinnoieste in fiecare an iar la 3 ani se intampla inevitabilul ... Va multumesc !!