Trebuie dezbătută succesiunea după bunici, moștenitoare fiind mama.
Ulterior, mama va transmite imobilul moștenit către dvs.
Uzucapiunea nu se aplica actelor nefăcute la timp.
Buna seara! Pot beneficia de legea uzucapiunii in cazul meu ? Sunt casatorita si stam in casa bunicilor din partea mamei mele (singurul lor copil) din anul 2002 . In anul 2004 bunicul meu a decedat si nu s-a facut nici o dezbatere a mostenirii iar in anul 2013 a decedat si bunica . Mentionez ca noi locuim aici in continuare si platim taxe , impozite locale neintrerupt in numele lor . Ce trebuie sa fac pentru a beneficia de aceasta lege si cum pot proceda sa putem avea totul pe numele nostru? Va multumesc anticipat !
Trebuie sa faca succesiune mama dupa parintii ei morti daca ea e unicul lor copil? Ar vrea sa poata vinde proprietatea si terenurile care sunt momentan tot pe numele bunicilor mei . Multumesc anticipat !
Buna ziua . Angajatorul e public , suntem angajati pe perioada determinata dar eu personal am 15 ani vechime la locul de munca si pana acum 3 ani ni se reinnoia contractul de munca in fiecare an fara desfacerea contractului . De cand a dat acel ordin angajatorul mare de la bucuresti contractele noastre de munca nu se mai reinnioesc de la sine ci trebuie urmata intreaga procedura (scoaterea posturilor la concurs , publicarea in Monitorul oficial , depunerea de dosare cu toate cerintele ocuparii postului ) E stresant ca se poate inscrie oricine din afara pe postul tau si te poti trezi ca iti ia locul altcineva . Multumumesc
Buna ziua . Angajatorul e public , suntem angajati pe perioada determinata dar eu personal am 15 ani vechime la locul de munca si pana acum 3 ani ni se reinnoia contractul de munca in fiecare an fara desfacerea contractului . De cand a dat acel ordin angajatorul mare de la bucuresti contractele noastre de munca nu se mai reinnioesc de la sine ci trebuie urmata intreaga procedura (scoaterea posturilor la concurs , publicarea in Monitorul oficial , depunerea de dosare cu toate cerintele ocuparii postului ) E stresant ca se poate inscrie oricine din afara pe postul tau si te poti trezi ca iti ia locul altcineva .
Buna ziua! Pot considera discriminare la locul de munca faptul ca ,din cauza unui ordin dat "peste noapte " de angajatorul meu sunt nevoita sa stau in stres maxim din 3 in 3 ani deoarece mi se desface contractul de munca si trebuie sa dau concurs din nou pt a ocupa postul pe care sunt angajata de 15 ani ? Mentionez ca sunt angajata pe perioada determinata iar in situatia mea mai sunt apriximativ 20 -30 persoane . Contractul nostru de munca se reinnoieste in fiecare an iar la 3 ani se intampla inevitabilul ... Va multumesc !!