avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Activitate Ema ema

Activitate Ema ema

Bună ziua eu am un copil de 7luni necăsătorita și deocamdată locuim la tatăl copilului Nu ne mai înțelegem si îmi tot repetă că trebuie să ne suportăm pentru copil ceea ce mi se pare absurd. Acum aș vrea sa plec care sunt pașii pentru a putea obține custodia copilului având in vedere ca el e zilnic ocupat cu afacerea lui niciodată nu e cu noi mai mult de 2ore pe zii. Ce am de făcut va rog ajutați-mă
De ce acte are nevoie un minor nascut in Franta (din doi parinti romani),nerecunoscut la ambasada Romaniei,pt a putea calatori in Romania si a se intoarce inapoi in Franta?este nevoie de ambii părinții pentru a trece granița si la plecare din Romania daca are certificatu fracez ii mai trebuie și altceva ? Si poate calatori doar cu un singur parinte?
2013
Am urmatoarea problema: In urma unei relatii de concubinaj s-a nascut un copil. Tatal a recunoscut copilul, este trecut in certificatul de nastere, dar fara a incuviinta ca si copilul sa-i poarte numele.
La momentul actual, parintii copilului s-au despartit. Care sunt drepturile tatalui in acest caz. Dacă am nevoie sa plec în străinătate îmi trebuie custodia lui sau semnătura