avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Activitate Lya50

Activitate Lya50

Bună ziua!! Am făcut Cerere scrisa către Asociația de Locatari, specificând ca ma debransez de la termoficare! Și am dus și copie de la verificarea centralei montate( ISCIR).

Danielcc a scris:

Aveti avizul de renunțare la încălzirea centralizată de la furnizorul local de termoficare?

Bună seara!! Unde trebuie sa fac o sesizare în legătură cu Asociația de Proprietari? M.am debranșat de la centrala termica de furnizare a apei calde și căldură MINTIA din Deva,si mi.am montat centrala de apartament începând din luna 1 Octombrie 2020 (Am făcut cerere către Asociația de proprietari scoțându.ma de la apa calda și căldură). Deci,,, de la 1 Octombrie având centrala montata!!De 3 luni de zile îmi baga bani pe tabel pentru încălzire. Unde trebuie sa fac sesizare ca să nu mă mai cert cu Doamna de la Asociație?
Eu sufar de depresie din 2003..am fost in pensie de boala 8 ani.Anul trecut mi.a taiat pensia la Bucuresti,iar dupa un an am depus din nou dosarul si ma chemat peste o luna pentru Avizare pensie cu buletinul.La ce sa ma astept?
Discuție Pensie boala
Mi sa taiat pensia de boala anul trecut.Sufar de depresie din 2003..Am depus dosarul din nou dupa un an si mi sa spus sa merg peste o luna ,cu buletinul pentru Avizare Pensie!La ce sa ma astept?Ma poate ajuta cineva cu un raspuns?
Răspuns la discuția Pensie
Tulburare depresiva recurenta.Episod depresiv.disforic.Moderat/Sever.Acesta este diagnosticul.Multumesc!!
Am depus dosarul si ma chemat peste o luna pentru avizare pensie..cu buletinul.La ce sa ma astept.Multumesc!!!

Dapix a scris:

Dosarul se depune la comisia locală, și dacă vă respinge, aveți dreptul să contestați în termen de 30 de zile. Dacă se ajunge la contestație, dosarul va ajunge la comisia centrală de la București.

Si daca la comisia locala mi se aproba dosarul din nou,se mai trimite la Bucuresti??
Discuție Pensie
Am avut pensie de boala 8 ani pentru boala psihica(depresii repetate)Am depus dosarul din nou pentru pensia de boala..dupa un an de cand mi.a taiato la bucuresti.Cine imi aproba dosarul ,cei de la expertiza locala???